Forum » Film » Söker film/filmmusik » Skräckfilm, med inslag av snö :P          Skräckfilm, med inslag av snö :P 2009-09-13 16:19:41
Registrerad: 2009-09-13
Kommer tyvärr inte ihåg mycket alls, det enda jag kommer ihåg är att det var massa snö, vinter, säkert i skogen, typ landet. Och att (TROR JAG) en person åkte iväg på en snöskoter, kanske i en bil, och kom fram till nåt ställe, där han på något sätt dog, kommer inte ihåg hur.. Sen tror jag att filmer handlade om att det var "aliens" eller liknande som dödade folk, inte säker. Men eftersom jag nästan var helt säker på att det var slither jag tänkte på måste den nästan vara liknande den. Men efter jag sett slither visste jag att det inte var den då ingen snö fanns med där Detta jag berättat nu är bara en scen, och hela filmen kanske inte utspelar sig bland massa snö, vet ej.. haha inte mycket att gå på men någon kanske känner igen det har även fått för mig att det ska vara en stephen king film. Men inte hittat någon som jag kan tänka mig att det ska vara.

mycket text blev det, tacksam för svar !

2009-09-13 16:31:20
freddyvonmetal
Registrerad: 2008-06-20
Foruminlägg: 1945
the thing kan det annars vara

I know what youae thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, Ihave kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you have got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?
  2009-09-13 16:47:56
siuda
Registrerad: 2008-04-14
Tycker det låter som du menar "Drömfångare"

2009-09-13 17:25:54
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
höhö Død snø

YEFF!!!
Young European Film Forum
  2009-09-13 17:59:05
Registrerad: 2009-09-13
Ska ta o kolla på drömfångare, möjligt att det är den.. Död snö är det inte, den har jag sett, inga zombiez med i den jag menar Sen The Thing är det knappast vad jag kan komma ihåg, tror den är alldeles för gammal, tror den är hyffsat ny den jag menar . Tack för alla svar, återkommer efter jag sett Drömfångare
  2009-09-14 20:28:50
Registrerad: 2009-09-13
Det var Drömfångare ! Tack .