jag skulle vilja ha tips på filmer som typ där allt i handligen utspelar sig på bara ett dygn eller en dag. Bra exemplar är ju ''Training Day', 'Die Hard'-filmerna och '24' TV serien. Tack! |
Bloody Sunday är riktigt bra. |
attack mot polisstation 13 __________________________ I know what youae thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, Ihave kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you have got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk? |
Nu vet jag inte riktigt om du är ute efter någon speciell genre, men mycket bra filmer som utspelar sig under en dag är: Falling Down 12 edsvurna män En satans eftermiddag Magnolia Glengarry Glen Ross Hard Candy United 93 Bara en dag Några helt okej filmer som utspelar sig under en dag är: Crank Vantage Point 16 Blocks Smokin' Aces |
Bara En Dag och Bara En Natt utspelas under en och samma dag om jag nu minns rätt. Fina pärlor till filmer, se dem. |
Vet inte hur man ska klassa denna, men "Måndag hela veckan" är väldigt bra. __________________________ www.flyred.se |
Phone Booth. |
Nick of time. Visserligen är det 90 minuter. |
Det var länge sedan jag såg den, men Tic Tac utspelar sig väll under en dag? Rätta mej om jag har fel [Inlägget redigerades av siuda 2009-09-08 20:01:21] |
siuda, ja, men det gör den väl? Det är ju för övrigt en jäkligt bra film. Bra tips! ![]() |
Four Rooms? Spring Lola Clerks (eller)? __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |