Hej! Jag minns en scen från en film där huvudrollsinnehavaren jagas i Ryssland?, det är vinter och han gömmer sig i vattnet i en stad. Det finns en tjej med som hjälper honom, de gömmer sig i en lägenhet också där hon värmer honom efter att han blivit nedkyld. Jag trodde scenen var från någon av Bourne filmerna men har inte sett den där. Någon som vet vilken film jag tänker på?
Nej jag tror inte det kan vara den, denna filmen är äldre från slutet 90 eller början 2000 tror jag. Den här killen och kanske en tjej också gömmer sig i vattnet och efteråt tar de skydd i ett (dolt?) rum hos några som bor i en lägenhet. Jag tror killen blir väldigt nedkyld (medvetslös)och en tjej värmer honom, vet inte om hon åxå var i vattnet. Svårt att förklara när man inte minns så mycket. men en sådan scen finns väl inte i Bourne ultimatum?
Nä, det är inte Bourne Ultimatum. Han är väl inte ens i Ryssland i Ultimatum. I supremacy är han däremot i Ryssland. Men känner inte igen beskrivningen. Om du berättar vad genren är så skulle det blir mkt lättare. Du menar kanske inte nån av bondfilmerna? I dom flesta bondfilmer så finns det snö och is med. Och i alla bondfilmer så har han en tjej som medhjälpare. Nästan hela die another day utspelar ju sig i snö och is. __________________________
"My name's Pitt. And your ass ain't talkin' your way out of this shit."
Det är nog en action eller thriller har ju trott att det är från bourne, så det är nog något liknande. Skulle ju kunna vara mission impossible var en evighet sen jag såg den/de... någon mer som känner igen scenen från mission imp.?
Den kan ju utspela sig under icke nutid också(andra världskriget kanske) minns att han är jagad av några. men har för mej att de som letar efter honom (och henne?)är i lägenheten medans de ligger gömda. Och sen när han piggnat till så flyr de igen. Detta är allt jag minns, kanske minns fel också, är ju många år sedan jag såg filmen. Så detta är allt jag har att gå på.
Jag känner igen det, tror att jag kan ha sett filmen på ngn filmkanal, kommer tyvärr inte ihåg namnet på den dock. __________________________
There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?
Yes, den måste det vara. __________________________