Kort o gott undrar jag om det är någon som kommer ihåg en svensk "rysare/thriller" från 80-90-talet skulle jag tro som handlar om en skolklass som åker iväg med sin/sina lärare till ett hus vid havet/sjö, varför minns jag inte, men där börjar det i alla fall att hända "spökliga" saker.. I detta "hemsökta hus" fanns det en brunn i källaren där en av eleverna drunknar, tror den brunnen ledde ut i havet/sjön eller nåt liknande.. När en av lärarna står och duschar börjar det svämma över och läraren kollar då avloppet och där ligger en död svan eller någon slags fågel. Jag hade denna film på VHS så jag tror att omslaget var ett "spökligt" hus med ett träd eller liknande... Hoppas inte förklaringen är för rörig men det är vad jag kommer ihåg. Om någon nu skulle kunna hjälpa mig med namnet på filmen vore jag evigt tacksam då jag börjar bli smärre galen av att inte komma på det själv! |
Det kan inte vara "Besökarna" kanske? Vad jag vet är det inte med någon skolklass i den dock. __________________________ There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11? |
Känner igen filmen men kommer tyvärr inte på namnet. Besökarna är det iaf inte. |
Tror jag vet vad du menar. Gick den inte som en serie på svt för rätt länge sen? Kommer bara inte ihåg vad den heter Tror jag hittade den Skuggornas hus http://www.filmpunkten.se/skuggornas-hus.asp [Inlägget redigerades av siuda 2009-07-29 15:00:40] |
Det är den filmen tror jag,, [Inlägget redigerades av teddybjorn_tjej 2009-07-29 15:33:18] |
Ni ska ha Tack! |