Undrar bara var följande sida är : http://www.filmpunkten.se/samtligafilm.asp
det kan ju inte vara senast betygsatta film er och inte heller några av min egna filmer.. Kanske är det någon annans lista? __________________________ AUkie >> Gold_Hero [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-07-17 13:13:39] |
Det är betygsättningar från användaren " ", d.v.s. användaren utan namn. Jag har påpekat detta för Kristoffer flera gånger, men inget har ännu gjorts åt det tydligen. När han/hon skriver kommentarer ser det också lite konstigt ut. När får du upp listan? |
det går inte att gå på den användarens sida __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Ja.. de va ju lite underligt... Borde ej gå att heta " " enligt min mening... ger ba massa frågetecken.. Jag har inte kommit till sidan automatiskt utan testade att ta bort mitt namn från min betygssidas adress... Tycker kristoffer ska säga detta till användaren och byta hans namn (efter att personen har underrättats). Det går ju se hans betygsättningar men inte gå in på hans sida (inte ens men %20) ba va ja tycker... __________________________ AUkie >> Gold_Hero |
Borde gå att heta vadsomhelst, enligt min mening. |
Borde få heta Empus Hekelin, enligt min mening. |