Hej! Jag letar nu efter ungdomsfilmer, svenska eller engelska spelar verkligen ingen roll! Bara det handlar om ungdomars liv och så. Tack på förhand! [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-07-12 11:58:56] |
Harry potter filmerna Stand by me American pie filmerna Cant buy me love Filmen G (klassiker) Det är dom jag kommer på nu |
Ungdomsfilmer är sorterade som en egen genre här på Filmpunkten. Du trycker på "Filmer", och därefter på genrer i listen under. Sedan kommer du till en massa olika genrer och längst ner så trycker du på "Ungdom". Där ser du även de högst rankade ungdomsfilmerna. __________________________ www.flyred.se |
Vet inte riktigt vad du är ute efter för genre. Ungdomsfilmer kan ibland tolkas som tonårskomedier i stil med American Pie eller Supersugen. Alltså filmer som riktar sig till ungdomar. Det kan också tolkas som filmer om ungdomar och kan då även täcka in dramagenren. I så fall ska du absolut se Mean Creek och This Is England. |
bad boys med sean penn e grymt bra __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Nu såhär på rak arm tänker jag bara på två stycken. 'Döda poeters sällskap' och 'Ondskan'. Båda filmerna är bra. |
Jag skulle med största sannolikhet säga att han söker filmer som han kan se sitt eget liv i ur någon synvinkel. Filmer med ungdomsgäng eller killar som raggar tjejer och går på fest eller liknande. Inte nåt jävla Harry Potter. Det var nog det sämsta tipset jag sett någonsin. Bästa tipsen i tråden är utan tvekan Goliatbagges. Andra tips: Din morsa också! Kidulthood Sweet Sixteen Sucker free city Människornas stad (serien) Eh...kommer inte på några fler bra ungdomsfilmer just nu. |
ok tack |
Fucking Åmål? __________________________ There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11? |