Hej allihop! Satt och tittade lite på filmer som tipsats om och ännu inte blivit godkända. Ser att det är många tips av samma film. T ex har filmen "Gamer" från 2009 två tips, filmen "Wallander -Skulden" tips från fyra olika personer. Dubletter av flera andra filmer finns också. Hur många vet egentligen om att man kan titta på vilka filmer som redan tipsats om. Detta är väl kanske inte världens största problem, men det känns ju onödigt att folk lägger ner tid på att tipsa om filmer som redan blivit tipsade om. Så jag skriver det här inlägget för att upplysa folk om hur man ser listan. Tryck på "Filmer". Därefter "Senast inlagda filmer". Längst ner på sidan står det "Hittar du inte filmen" med röd text. Tryck på den. I slutet av den första raden under "Tipsa om film - STEG 1" står det "Se hela listan". Detta är länken som leder dig till listan med redan tipsade filmer. Hoppas detta inlägg hjälpte någon i alla fall. __________________________ www.flyred.se |
Jag har också sett det. Min första tanke var att de som godkänner filmtipsen borde kunna kolla igenom listan och liksom ta bort dubletterna, så blir ej listan lika lång. Utan ha kvar den av de personerna som tipsat om just den specifika filmen. En annan sak jag tänkt på är att när jag ibland har tipsat om en film, (speciellt en ny), så kommer den filmen in före mitt tips, kollat vem som lagt in de då och det är alltid Goliatbagge. (han kan väl lägga in själv?) så känns lite trist, men samtidigt bra att det läggs in fortare då. |
men samtidigt e om han lägger in en film på en tisdag så e den inne i systemet på onsdag medans vi får vänta över en månad typ __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |