Hej! Tänkte köra ett filmmaraton under några dagar nu i veckan. Behöver tips på bra actionfilmer som Crank samt The Rock . Även riktigt bra komedier samt gärna någon thriller i klass med Taken Tack på förhand! __________________________ Fucking Bells. |
Con Air Förhandlaren |
Collateral Hot Fuzz Shoot Em' up __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Filmer med marathonlopp i är t ex. Beck m Gösta Ekman där han jagar typ mördaren Ypsilon!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() The Golden Child Snuten i Hollywood 1 och 2 Ombytta roller __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Jakten på Röd oktober, Sum of all fears, Patrioter och Påtaglig fara av Tom Clancy. |