Aa , Det e så här att jag inte kommer på namnet på denna film. Den handlar om typ en kille som dör sen blir han ett spöke. Senare efter han dött så går han runt och försöker ta på saker men hans hand går igenom , Men senare i en tunnelbana så träffar han på ett annat spöke som lär honom att ta på saker som ett spöke. Senare så tränar han på aluminium burkar. Allt jag kommer ihåg -.-. Sen så tror jag att han typ träffa sin flickvän eller något som spöke och puttade ner ett foto av de två. Sen vart flickvännen typ rädd. Haha låter som en kass film men den e väldigt bra. Såg den 2005 elr något. Aja men om nån vet vad den heter posta
Pratar du inte om Ghost med Patrick Swayzee? Har ej sett den på länge så minns inte riktigt. __________________________
Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse!
PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg.