Hej! Jag söker en svensk film, vet inte så mkt om den, men det jag kommer ihåg är att den är svensk och att det handlar om nån pojke som blir mobbad i skolan, sen jobbar han mamma som polis, eller om det e både hans mamma och pappa som jobbar som polis kanske, ja vet inte, men nått sånt, sen tar iaf den ungen pistolen från nån av dom, för att skrämma upp killen som mobbar honom, sen kommer jag typ ihåg att dom stod i en skog, och killen med pistolen riktar den mot mobbaren som står på knä å typ gråter , sen vare nån scen i duschen på deras gympa lektion dom typ tog handuken av han eller nått, och sa repliker som " visa falukorven då ". de e de enda jag minns, men är det nån som vet vad den heter så e ja tacksaam för svar (: Shuuz"! |
Före Stormen heter filmen. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |