Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » OMRÖSTNING: Grattis-tråden   [1] 2 >        OMRÖSTNING: Grattis-tråden 2009-04-27 18:01:31
Foruminlägg: 1998
På grund av uppståndelsen kring Grattis-tråden har jag och 002mateke under den senaste tiden diskuterat dess utformning. Nu startar vi en omröstning för att se om det är en majoritet av medlemmarna i forumet som vill se en förändring av tråden eller inte.

För att reducera antalet inlägg i tråden lyder mitt förslag till ändring att alla hyllningar är tillåtna, MEN de ska vara av personlig karaktär (annars är ju gratulationerna de facto meningslösa på FP:s forum eftersom de inte kan tas emot av någon). D.v.s. det kan vara:

1. gratulationer till andra medlemmar
2. gratulationer till sig själv
3. gratulationer till någon/något som kan kopplas till en själv (t.ex. en favoritskådespelare/favoritregissör eller ett favoritlag). Dock INTE varenda skådespelare som råkar fylla år just idag.

I den här tråden kan även diskussioner, åsikter och eventuella andra förslag kring Grattis-tråden vädras. TÄNK PÅ ATT VARA SAKLIGA OCH VISA VARANDRA HÄNSYN NÄR NI DISKUTERAR!

Omröstningen startar! Än så länge hålls det öppet hur länge den håller på.

Ja, ändra reglerna: 0

[Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-04-27 18:09:26]
  2009-04-27 18:09:06
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
Jag är väl enig i det du säger GB att ha ett inlägg varje gång en person som bara på ett eller annat sätt är ansluten till filmvärlden eller dyker upp på IMDB's dagliga lista med folk som fyller år känns rättså meningslöst. I och för sig så ser jag inte heller då vitsen med att ha tråden i syftet att gratulera andra då man helt enkelt kunde skicka ett pm till den personen om detta. Men om nu tråden ska vara på fp, så röstar jag på "Ja, ändra reglerna".
__________________________

"Monster", the best anime around?
  2009-04-27 18:15:53
Foruminlägg: 1998
Jag glömde säga att ni själva fyller i den aktuella ställningen efter er röst.

Zirgo, det kan kanske finnas anledningar till att man vill göra en gratulation "officiell" så därför ser jag ingen anledning till att ta bort tråden helt. Idén med tråden, om den används rätt, är ju trots allt ganska trevlig...
  2009-04-27 18:34:25
Registrerad: 2006-03-21
Ptja, av dem där alternativen så röstar jag klart för en ändring. Hade det funnits ett "ta bort tråden*-alternativ hade min röst klart fallit på det.
  2009-04-27 18:36:38
Registrerad: 2006-02-14
Ja, ändra reglerna: 2 (Räknade med Zirgos röst.)

2009-04-27 18:39:54
Foruminlägg: 1945
vrf inte ha den bort tråden som wookad sa

annars e jag med att ändra reglerna

Ja, ändra reglerna: 3

2009-04-27 19:25:27
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Jag tycker att Goliatbagges förslag lät bra, så röstar för att ändra reglerna.

Ja, ändra reglerna: 4

2009-04-27 20:17:41
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Ja, ändra reglerna: 6 (Räknar med Wookad)

Jag tror att vi vann.
[Inlägget redigerades av Oskar_90 2009-04-27 20:18:25]
  2009-04-27 20:23:29
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Röstar också på ändring av tråden.
__________________________

Put some excitement between your legs, ride a horse.

"Don't follow in my footsteps. I run into walls."

"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
  2009-04-27 20:44:23
Osso
Registrerad: 2008-09-11
Ja, ändra reglerna: 8 (Räknar med Shadowfax)

2009-04-27 21:01:59
Registrerad: 2006-02-14
Vad lustigt det vore om alla tusentals forums-inaktiva medlemmar kom in och röstade "Nej, behåll..."
  2009-04-27 21:15:23

__________________________

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.

2009-04-27 21:23:05
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Jag förstår inte vari intresset ligger att ha en tråd där man grattar varandra över huvud taget?

Skicka ett pm om ni vill säga grattis till någon. I nuläget handlar det ju bara om postfiskeri.

Det finns inget som helst diskussionsunderlag i den där tråden och jag anser att den borde tas bort helt och hållet.
__________________________

- We'll talk about that when I'm dead.
  2009-04-27 21:36:25
Registrerad: 2007-12-31
Håller med DB. Tycker det e ganska onödigt med tråden. Om det nu är något stort man vill gratulera så kan man görat i Off Topic-tråden.

2009-04-27 21:41:48
håller med uncle

2009-04-27 22:20:40
Håller med Freddy.
  2009-04-27 22:39:59
Registrerad: 2007-12-31
Håller med Uncle, Freddy och Toxic.

2009-04-27 23:58:57
Registrerad: 2006-10-14
Nu redan håller ni (vissa) på att fördärva seriositeten av tråden. Allt är inte ett skämt alltid. Vilken respekt ni visar FP och GB som seriöst vill åt "problemet".

DB, Som om det vimlar av diskussioner över huvud taget i vilken annan tråd som helst som berör det sajten finns till för, nämligen film!? Hahaha!

Gillar delvis GB's förslag men inte helt och hållet. Han vet vad jag menar. Skulle överraskande kunna rösta som hittills er andra, men jag gör det inte. Skulle jag starta en tråd om alla andra trådar som jag anser meningslösa, skulle det bli jäkligt många trådar här i forum vill jag lova (!!!). Men gör jag det? NEJ! Bryr jag mej? NEJ! Respekterar jag att alla trådar finns till för att nån velat starta dem, men går ändå inte in i dem för att kolla och reta mej på dem istället för att bara låta den och den tråden vara? JA!

Kommer detta förslag att gå igenom, kan jag lova att jag seriöst kommer att vilja införa röstningar i forum om andra, enligt mej meningslösa trådar, och jag kommer att argumentera hårt för det.

Nej, behåll reglerna: 1

Hej FRA!
Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg.

2009-04-28 11:27:38
mysgrabben
Registrerad: 2003-08-06
Ja, ändra reglerna: 10

Nej, behåll reglerna: 1
  2009-04-29 19:21:42
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Jag måste bara ändra mig, ursäkta om jag "strular till det", Men funderat och efter närmare eftertanke så: Vad gör det om tex 002mateke vill gratulera skådisar, eller ja vem som helst, varje dag? Det stör faktiskt inte mig, så förstår inte varför jag skulle rösta emot det. Som jag skrev i andra trådar, alla är vi olika inivider o vill 002mateke (eller ja, vem som helst för den delen), skriva om skådisars födelsedagar eller vad det nu är, så låt han göra det då. Sedan så behöver man ju själv inte skriva eller läsa i den tråden varje dag. Personligen kan jag tycka att det är lite småkul att gå in o läsa om vilka skådisar/kändisar som fyller år. Han ger oss lite koll på det.

För alla tycker vi olika o tänk om man startade en "röstningstråd" om alla trådar som gjordes.. Nej, jag röstar för att behålla reglerna!! Just för att det ej stör mig, tycker det är elakt mot de som nu tycker att det är en bra tråd.

Nej, behåll reglerna: 2
  2009-04-29 19:27:43
Foruminlägg: 1945
om du vill veta så gå in på imbd.com
jag tycker att det e störande tråd

2009-04-29 22:56:43
Vi vet det nu, freddy.
Nu tycker jag folk som skrivit i tråden slutar repetera sej.
Fram för nya medlemmar eller såna som INTE redan har röstat.

2009-04-29 23:36:26
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Mmm, skulle vara intressant med lite filmrelaterade diskussionstrådar (eller egentligen funkar bara diskussionstrådar också ) i toppen på fp. Inte en tråd som i princip inte går att diskutera såvida man inte vill snacka om skådespelares födelsedagar.
__________________________

Put some excitement between your legs, ride a horse.

"Don't follow in my footsteps. I run into walls."

"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
[Inlägget redigerades av Shadowfax 2009-04-29 23:36:37]
  2009-05-01 00:13:42
Frida_OSX
Registrerad: 2007-08-31
Kanske finns de de som stör sig på att det finns en tråd där det ständigt skrivs nya "onödiga" (som vissa tycker) saker varje dag, så som födelsedagar. Men läser ni allvarligt talat varje nytt inlägg i varje tråd? ja menar, jag läser kanske var 5 tråd, som max...har dok inte besökt Gratiis-tråden på ett tag..
Men om man inte intresserar sig för tråden e de ju bara o inte läsa den? störs ni så mycket på att det e nya inlägg i forumet som ni inte läst så ni måste läsa dem?

Är alla trådar på FP helt sten seriösa och handlar om film? nej det finns ju ett fritt forum...
Behåll reglerna..

Nej, behåll reglerna: 3

AUkie >> Gold_Hero
  2009-05-01 20:31:58
martin88
Registrerad: 2005-07-09
Edit: Uttryckte mig lite dåligt i mitt förra inlägg så säger istället såhär: Jag stör mig precis som flera andra på att tråden ligger högst upp nästan alltid. Dessutom gillade jag tråden innan där man fick chansen att gratulera medlemmar om de varit med om något speciellt!

Ja, ändra reglerna: 10

Nej, behåll reglerna: 3
[Inlägget redigerades av martin88 2009-05-03 23:18:49]
  2009-05-03 00:51:11
Registrerad: 2006-10-14
Tack Wookad för ytterligare personangrepp! Dessutom rent personliga tyckanden och spekulationer som jag får be GB ta bort då du uppenbarligen inte FATTAR VAD DU håller på med. Jag pratar om punkt 2 och 3.

Och att sen nån stöder spekulationer och personligt tyckanden till 100%, ja, va ska man säga!?!? Seriös diskussion det här. Not.
*tummen ner*
Fram för seriösa och eftertänksamma inlägg.

2009-05-03 00:55:23
Registrerad: 2006-10-14
PS. Härligt, Frida_OSX, att ytterligare en till tänker på samma sätt.

Undrar vilket som är "barnsligast", att reta upp sej på andra trådar på det här sättet och sen göra värsta rabaldret av det på Forum så att det tom. måste till en omröstningstråd om det hela, eller att använda tråden till det den är till för och sen rent utav skita i va alla andra skriver i trådar man inte är intresserad av...??!

Hmm... den tål noga att tänkas på. Eller eh... vänta lite, nej, inte för mej förresten.

2009-05-03 01:34:15
Registrerad: 2006-02-14
@ 002mateke: Du tar ALDRIG till dig kritiken du får, du "slår bort" den med kommentarer som "Tack för ytterligare personangrepp!" och "det där tänker jag inte ens svara på".

Hur jävla seriöst känns det att diskutera med en person som vägrar svara?
  2009-05-03 01:41:05
Registrerad: 2007-12-31
Det tyckte jag var ett VÄLDIGT roligt inlägg, mateke, du retar ju upp dig på en tråd där folk röstar emot en tråd dem retar upp sig på, är inte det värre?

Jag röstar för dem nya reglerna för att alla skådisar förstör för andras gratulationer plus att Wookad hade ett hyfsat bra argument.

Att man vill inte se skiten högst så att säga.

2009-05-03 08:36:53
Registrerad: 2006-03-21
Hopplöst Nu lägger jag ned alla såna här trådar såvida ingen kommer med något riktigt intressant inlägg.
  2009-05-03 13:48:01
Registrerad: 2006-10-14
Toxic, om du tror att konstruktiv kritik är spekulativa personangrepp som att hävda att nån är barnslig t ex. så tror du fel. Sånt svarar jag inte på, vilket jag upprepat jag vet inte hur många gånger som helst.

Slå upp konstruktiv kritik.

2009-05-03 14:03:45
Registrerad: 2006-02-14
00kmeat2, om du tror att ALL kritik du fått är spekulativa personangrepp, så tror du fel eller blundar för sanningen.
  2009-05-03 14:37:20
Registrerad: 2006-10-14
Svara ärligt på frågan, ToxicAvenger, har du nånsin mobbat mej här på forum? Har du hängt ut mej offentligt istället för att skicka saker via PM? Har du kommit med personliga påhopp mot mej?

2009-05-03 15:51:25
Nej, inte avsktligt.
Ja. (Men det har självklart aldrig du gjort)
Ja.

Dock verkar du fortfarande ha svårt att hålla dig till ämnet.
  2009-05-03 16:47:50
002mateke:
Det är ju du själv som hänger ut dig offentligt. Det går bra att vara anonym även här på Filmpunkten. Du verkar ju dock få någon inre tillfredsställelse av att folk vet exakt vem du är, var du bor, vad du sysslar med etc?
  2009-05-03 20:12:32
Foruminlägg: 1998
Håll er till ämnet. Den här tråden handlar om Grattis-tråden och inget annat.
  2009-06-09 10:51:05
Foruminlägg: 1945
hur blir det nu om grattis tråden..som jag ser det så håller mateken fortfarande på hylla random skådisar kan vi inte komma överenes om några regler ang den tråden`?

2009-06-09 11:06:12
Bra initiativ, freddy.

"Ja, ändra reglerna: 10

Nej, behåll reglerna: 3"
  2009-06-09 13:30:39
Foruminlägg: 1945
om jag vill veta vem som fyller år idag så kollar jag upp det..mateken måste ju inte skriva det varje dag och ta upp hela grattis tråden med sina tråkiga "hyllningar"...han sa ju nånstans att han skulle dissa fp ett bra tag framåt men varje gång man går in så ser man att han har hyllat nån och det e aning trötsamt..det e iallafall vad jag tycker

2009-06-09 14:10:36
Hahaha revolution!!!