Jag sitter här hemma och lär mig spanska. Jag tror att jag har kommit tillräckligt långt på vägen för att snappa upp ett och annat i filmer på spanska. Dessvärre vet jag inte så mycket om spansk film. Jag har sett [Rec], Barnhemmet och en uppsjö Spaghettiwesterns där spanska förvisso talas då och då. Gillar det jag har sett. Så, har ni några tips på bra spanskspråkiga filmer? (Språket är viktigare än produktionslandet) __________________________ -Fan, vad du är lik den där popsångerskan! -Ja, hon är min idol. -Det kan man inte ta miste på. |
Allt om min mamma Tala med henne = Almodóvar Gråta med ett leende m Javier Bardem Där har du BRA filmer där man talar spanska, vill jag lova! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
La Zona Kommer nog på fler framåt under dagen... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Till synes smakliga tips än så länge. Tack för dem. Fler uppskattas! ![]() __________________________ Sverige > Centralafrika |
Fyller på smått: Pans Labyrint Intacto Älskade hundar |
"Torrente - lagens dumma arm" är en riktigt rolig komedi |
gomorre eller vad fan den heter __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
[rec] - spansk zombiefilm, superbra film barnhemmet - spansk drama, värdelös film pans labyrint [Inlägget redigerades av movie-king 2009-04-09 16:10:26] |
Los Amantes del Círculo Polar på svenska: De älskande vid polcirkeln __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Freddy, finns du på riktigt? Gomorra heter den, och är italiensk. Eller pratar du om gonorré? Din morsa också Dagbok från en motorcykel + uppföljaren Solas Allt av Almodovar. |
sist jag kolla va jag på riktigt __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Nu ljuger du Freddy, det var inte senast du kollade, det var dag en innan. Bandidas e halvspansk ![]() __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
nej jag kolla mej för fem minuter sen __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |