Hej. Såg en film för ett tag sedan. Tror att den kan ha kommit 2005/2006. Den handlar om en kvinna som gjort abort tidigare i livet och nu har ångesten över det manifesterats i en slags skräckvärld bestående av olika faser. Hela filmen går ut på att hon tar sig från en skrämmande miljö till en annan. Den är koreansk.
jag skulle tippa på Gwai wik (Re-Cycle). Den är från Hong Kong /Thailand. Den är lite skum och handlar om olika världar och hon trampar på foster osv. Den kom 2006. Det var den första jag kom att tänka på iaf.
Jag menar att jag såg den filmen i en affär och läste en synopsis som var precis som denna. Jag tar mig dit nästa vecka så kan jag uppsnappa namnet likaså. __________________________
"Monster", the best anime around? [Inlägget redigerades av Zirgo 2009-03-20 09:30:58]
Yes. Det var Gwai Wik. Tyckte den var mindre bra andra gången jag såg den, tyvärr. Pang Brothers är inte alltid en måttstock för bra kvalitét. Men tack för hjälpen! [Inlägget redigerades av Klaus Kinski 2009-03-25 14:24:42]
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!