För en gångs skull söker jag en kärleksfilm. Gärna någon där ett förhållande slutar med att någon blir dumpad/är otrogen. Dock ska det hela sluta lyckligt. Förlsag tack, kära vänner. ![]() __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
'Love Story' . Den slutar inte på det sätt du önskar dock, men sevärd är den. |
The Notebook Kanske inte helt vad du önskar, men rekommenderar den. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
"Den där Mary" är nog den bästa filmen jag vet på detta tema. __________________________ www.flyred.se |
Lolita kanske __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Sandort slash Ida __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Haha, ingen av dom där filmerna ni rekommenderat slutar med att dom gör slut.. __________________________ David - Om kvinnan själv får välja. |
Okej kanske inte men Lolita slutar väll ändå så eller har jag tolkat allt fel? __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
The Break-Up en rätt så bra film..annorlunda __________________________ i am dead and you are stupid |
På sätt och vis, flingan94. Det är en knepig situation. |
Okej ja jag får väll se om den, då kanske jag fattar.![]() __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Tomten är far till alla barnen? |
Bästa filmen som nämnts hittills är helt klart Lolita... Kan själv inte komma på någon just nu... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |