Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Alias eller tilltalsnamn på Forum på FP   [1] 2 >        Alias eller tilltalsnamn på Forum på FP 2009-03-04 19:17:18
Registrerad: 2006-10-14
SNÄLLA, Uncle_Func OCH Toxic_Avenger, SLUTA att använda tilltalsnamn på medlemmar!
Respektera bara dem som använder alias av det skäl som ALLA har alias till! Sluta tjafsa!
Annars kommer jag hädanefter be GB att varje Foruminlägg som innehåller ett tilltalsnamn och inte avsett alias, ska tas bort, vilket ju kan bli synd om NI har skrivit mycket i trådinlägget.

Slut på diskussionen. Punkt.

Hej FRA!
Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg.

2009-03-04 19:26:18
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2009-03-04 19:30:17
Foruminlägg: 1945
men om nån kallar mej freddy stör jag mej inte kan du förklara dej mateken

2009-03-04 20:27:54
Registrerad: 2006-10-14
Men freddy, läs hela debatten innan i tråden vi flyttade över från. Skriv in ditt riktiga namn i en massa trådar - gör det exakt i 10 stycken (nu e jag tydlig). Sök sen på Google på exakt ditt namn du använt på Forum och se vad du sen hittar! Återkom sen så förstår du!

Jag vill, precis som Wookad, inte bli letad efter och funnen av eventuella framtida arbetsgivare eller dylikt såvida de inte ÄR medlemmar på FP redan. Men sannolikheten för det är mycket mindre än motsatsen.

Schysst stöd från schizade Wookad, mannen som först skapade denna enorma debatt för exakt samma sak för 2 år sen då jag hade varit medlem i ca ett halvår. Du e verkligen konsekvent, Wookad. Not. Kan du inte bestämma dej för hur du vill ha det? OCH kan du komma med ett seriöst inlägg i forum för en gångs skull??!! (ska bli intressant att se, jag vet att du inte klarar det nämligen)

2009-03-04 20:49:33
Foruminlägg: 1945
sry mateken..det va inte meningen att göra det arg..jag bara frågade

2009-03-04 21:33:31
Registrerad: 2006-03-21
Var har Uncle och Toxic skrivit ditt fulla namn? Länka gärna, jag har helt missat det. Jag har istället fått för mig att du blir rasande så fort någon skriver ditt förnamn.

Men absolut, jag tycker inte att det är kul när ens namn finns på google. Dessutom har du inte raderat alla inlägg innehållande mitt namn (finns åtminstone 1). Vet du mitt namn får du gärna radera inlägget.
  2009-03-04 21:36:15
Registrerad: 2006-03-21
Tycker det dessutom är ganska intressant (för att krydda debatten) att ditt namn/ålder/mail/var du bor och bild finns på din profil Du blottar ju dig själv, och där kan varenda kotte se vad du har skrivit bara genom att titta igenom dina inlägg.
  2009-03-04 21:52:39
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Var finns denna omtalade debatt, 002mateke? Jag hittar inte själv

Put some excitement between your legs, ride a horse.

"Let me tell you about the difference between you and me. It’s like the story of the monkey trying to capture the moon. However close he thinks he is to the moon, its still just the reflection of the moon in the middle of the lake.

No matter how he struggles to capture that “moon”, the inevitably sinks to the bottom of that lake to no avail.

You will never reach me."
Kuchiki Byakuya
  2009-03-04 21:54:48
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
bla inne under oscar2009 tråden för dom som vill ha en referens. Sett 002's förnamn bli använt i andra trådar utöver den.

"Monster", the best anime around?
[Inlägget redigerades av Zirgo 2009-03-04 21:55:09]
  2009-03-04 22:16:34
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
mateke är en kul grabb.
  2009-03-04 23:11:24
Registrerad: 2006-02-14
Med risk för att låta otrevligt...

...Vilket JÄVLA gnäll!!! För i helvete, finns det inget viktigare du kan koncetrera din ilska på?
  2009-03-04 23:22:15
Registrerad: 2007-12-31
Jag fattar inte, jag sökte på 002s förnamn, gissa hur många "ungefär 41 300 000 vid sökning" så... Eftersom du blottar dig helt, som Wookad säger så löper det absolut ingen risk att folk hittar dig.

Jag sagt ditt förnamn 1 gång, vilket var ett jäkla bra tag sedan...
Om du skäms så mycket för att vara med i detta forum, varför ens vara medlem eller skriva hela din personliga information på din profilsida, skriva hemsidans namn på Facebook och att du deltar. Det finns ett förvirrande fall här, och jag skulle då inte bli gnällig och förbannad om någon kallar mig för mitt förnamn... Kanske efternamn, eftersom det finns 13 personer i hela världen som heter det...

Men från och med nu ska jag säga 002mateke och du ska kalla mig uncle_funk, (vilket är mitt alias, inte Funkan, inte Uncle och inte Farbror).

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.

[Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-03-04 23:23:24]
  2009-03-04 23:36:25
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
För mig personligen spelar det ingen roll om nån kallar mig Shining_pearl, Shining, Pärlan eller mitt tilltalsnamn här i formet. Förstår inte vad det som är så farligt med det... jag menar vill du, 002mateke, inte lämna ut dig så förstår jag inte varför du har skrivit in personlig information/bild på din sida..
  2009-03-04 23:56:44
Registrerad: 2006-10-14
Lär er googla, folk, så förstår ni. Återkom när ni lärt er skillnad mellan profilsidans enda sida och massor av inlägg i Forum.

Bara lyssna på vad Wookad och jag har att säga och RESPEKTERA det!

Hehe, ni e roliga. Tror jag är förbannad. Vilken (över)tolkning. Respektera bara vad enskilda medlemmar vill gällande i detta fall inga riktiga tilltalsnamn, utan våra alias - som det finns en anledning till att de finns.
--> Eller varför tror ni alla att vi skriver in alias istället för att alla skriver in riktiga namnen...???! Ni kommer inte ha ngt (bra) svar, för det finns inte.

2009-03-05 00:55:02
Registrerad: 2007-12-31
Du kommer inte med egna bra argument, vi skrev ditt förnamn, jag tror säkert, absolut att folk söker efter ditt förnamn, letar igenom halva Google, hittar någonting som har med IPRED lagen att göra, i en löjlig diskussion som inte alls behövs tas på allvar, se ditt namn (trots att det kan, KAN finnas någon mer med samma namn som du) och dem gissar sig fram, att dem känner dig, och jag vet inte, mer vad du hade tänkt dig...

Ska jag gå runt till ALLA som heter Joackim och alla sidor/forum där en Joackim är medlem i och be dem att inte säga mitt namn, för att jag inte vill att mitt namn ska dyka upp i Google.

Aliasnamn har man för att det är en kul grej, och om man vill vara anonym, vilket du har ditt på grund av första alternativet.

Observera att jag inte sagt ditt, 002mateke, förnamn. Så att du inte anklagar mig igen menar jag.

2009-03-05 01:01:10
Registrerad: 2006-02-14
"Respektera bara vad enskilda medlemmar vill"

Nej, jag vägrar faktiskt.
  2009-03-05 02:03:56
Registrerad: 2006-03-21
Varför drar du in mig som om jag vore på din sida, Mateke? Du har ett JÄTTEVANLIGT svenskt förnamn som knappast kommer att kunna relateras till dig (eller jo, du har ju bild och allt på din profil). Jag personligen bryr mig inte speciellt om ni vill kalla mig för mitt förnamn, men eftersom det är en annorlunda stavning på ett vanligt svenskt namn kan det uppstå frågeställningar vilka kan vara jäkligt irriterande att svara på i längden. Så länge mitt förnamn och efternamn inte hamnar i någon kombination spelar det inte en gnuttas roll för mig.
  2009-03-05 08:42:31
Foruminlägg: 1945
vrf bryr sej om nån säger sitt förnamn eller nåt annat

2009-03-05 16:50:00
Registrerad: 2006-10-14

Inga bra svar kom in. Vad var det jag sa?

För att det är kul, uncle? Mycket vi skrattar aktivt åt våra alias. Not. Bra försök trots allt, men ansträng er mer, dvs om ni kan klara att hitta bra svar till varför ALLA i princip har I-netalias.

Toxic, du har PM om detta. Du vet vad som kommer att hända om du likt ett trotsigt barn fortsätter av just ren trots. Trots att du blivit ombedd att sluta, vilket är klart på gränsen till mobbning för övrigt juridiskt.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2009-03-05 16:50:21]
  2009-03-05 17:02:19
jadu

2009-03-05 17:21:27
Foruminlägg: 1945
jag googlade mateken och det vart rätt mycket

2009-03-05 17:30:04
Registrerad: 2006-02-14
"Du vet vad som kommer att hända om du likt ett trotsigt barn fortsätter av just ren trots."

Ja, eller för att jag tycker att du har fel.

"vilket är klart på gränsen till mobbning för övrigt juridiskt."

Vem är du att bestämma hur jag ska tilltala folk på ett forum?

Jag tycker att du snart går över gränsen med ditt eviga klagande.
  2009-03-05 17:35:48
skrev mateken så

2009-03-05 17:57:11
Registrerad: 2007-12-31
Orka prata om detta, Mateke, nej förlåt 002mateke har gett sig fan att han har rätt, nicka och håll med grabbar, nicka och håll med.

2009-03-05 17:59:05
Foruminlägg: 1945
men orka se detta som ett problem alltså

2009-03-05 19:04:40
Sofia92
Registrerad: 2007-07-24
Det roliga är att nummer 2 som kommer fram på google är 002matekes egen profilsida och inte något foruminlägg, dessutom måste chansen att någon seriös skulle söka på dig på google vara ganka minimal, såntdär gör man bara på sig själv när man har väligt mycket tid.
  2009-03-05 19:15:56
Foruminlägg: 1945
vrf inte bara skriva ett pm till alla som du stör dej på som använder ditt namn så slipper vi den här tråden

2009-03-05 21:10:02
Registrerad: 2007-12-31
Freddy, det har han redan gjort.
Men jag får väll nicka med ändå.

2009-03-05 23:43:02
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
"Jag vill, precis som Wookad, inte bli letad efter och funnen av eventuella framtida arbetsgivare eller dylikt såvida de inte ÄR medlemmar på FP redan. "

Det skulle du kanske tänkt på innan du blottade hela ditt namn på din profil?

Nu står väl iofs inte hela namnet med längre, men söker man på M*** E******* så kommer din fina profil på filmpunkten upp först.

Dvs. rena rama himmelriket för nyfikna personer.

INGEN arbetgivare/dylikt (med normal hjärnkapacitet) söker på bara förnamnet, då får man för sjutton upp tusen svar.

Sedan skulle det ju vara bra om du bara skriver sådana saker du står för på forumet, så slipper du eventuella pinsamma händelser med framtida arbetgivare/dylikt i framtiden...

Put some excitement between your legs, ride a horse.

You will never reach me."
Kuchiki Byakuya
  2009-03-06 01:27:05
Registrerad: 2006-03-21
Ärligt talat, 002mateke, fan du är 34. Skaffa dig en coolare och lite vuxnare image som känns mer rätt för din ålder. End of discussion för min del.
  2009-03-06 18:02:48
Registrerad: 2006-10-14
Och DET, Wookad, kommer från en icke-konsekvent mobbare som dej, som skriver i princip bara elaka, hånande och häcklande inlägg i Forumet oavsett vilken tråd du skriver i. Hahahahahahahaha!

Vilka är det som är löjliga, alla? De som tjafsar för tjafsandets skull eller de som bara följer respektfullt det som en annan medlem ber dem om?

End of discussion.

2009-03-06 18:21:37
Aj lajk 2 tjaffza.

Men... Just detta ämne är inte särskilt kul längre. I'm off.
  2009-03-06 19:10:13
Foruminlägg: 1945
säger en sista sak sen skiter jag i detta..alla som e med på fp finns på google punkt

2009-03-07 00:58:21
Registrerad: 2006-03-21
Sluta vara så överkänslig, Mateke. Du går ju och gråter så fort vinden vänder. Förövrigt så heter det "som du", inte "dig" eller det mer pubertala "dej".
  2009-03-07 06:55:57
Raceai
Registrerad: 2005-09-04
002mateke
Jag förstår principen.
Det jag dock INTE förstår är din aggressivitet. Fruktansvärt onödigt. Det som hade som hade kunnat bli en bra och vänligt informativ och uppmanande tråd har förvandlats till en mer eller mindre förolämpning.

Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv.

Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt.
Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig!
  2009-03-07 11:40:17
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
Hm, ger mig lite sent in i diskussionen eftersom jag inte varit inne på FP på ett tag. Har väl inte så mkt att tillägga egentligen, mer än att det borde vara självklart att man inte använder ngns fullständiga namn här inne. Om ngn har lust att kalla mig Annika skulle jag inte bli förargad, men eftersom jag kallar mig Inzomnia, Inzo, här på FP föredrar jag naturligtvis detta. 002mateke visar sitt ogillande och då e de la bara att respektera detta? Nog tjaffsat nu allihop.

Ut ameris, ama!
  2009-03-08 21:52:10
Frida_OSX
Registrerad: 2007-08-31
002mateke: "...varför tror ni alla att vi skriver in alias istället för att alla skriver in riktiga namnen...???! Ni kommer inte ha ngt (bra) svar, för det finns inte."

EN anledning är att den bara kan vara en användare med varje namn... Ja, det säger la sig självt att man då måste hitta ett alias. hur många tror du inte det finns som heter "Frida"..? Kanske skulle man då i stället sätta in efternamnet oxå men då skulle man ju vara helt blottad.. Och det finns många personer med samma förnamn och efternamn... tänk bara alla Svenssons, Johansson och Karlssons...

Jag håller med de flesta andra om att ett förnamn inte spelar så stor roll.. Det finns tusen personer som har samma namn som alla oss på FP...
Dock tycker jag att man ska tilltala folk med deras alias (eller delar av alias'et,) eftersom det annars kan vara svårt att förstå vem folk tilltalar.

Att söka efter ett alias är ofta mer givande än att söka efter ett förnamn...( Det finns ju bara DU som heter just så.. och det leder dig oftast till personens förnamn..)

AUkie >> Gold_Hero
  2009-03-10 00:00:06
Frida_OSX
Registrerad: 2007-08-31
Var det ett bra svar eller, 002mateke?

AUkie >> Gold_Hero
  2009-03-10 00:17:05
S16F
Registrerad: 2006-01-07
Det var det säkert Frida, låt denna topic få vila i frid nu dock. Jag tror allt vettigt som kunnat nämnts har nämnts och budskapet verkar ha gått fram...

Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.
  2009-03-10 00:46:02
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
Second and thirded! =)

"Monster", the best anime around?
[1] 2 >