Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » SÄLJTRÅDEN          SÄLJTRÅDEN 2009-02-26 22:53:08
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Den här tråden tänkte jag att vi alla medlemmar kunde ha som en säljtråd, skriva ut vad man vill sälja (filmer är nog det som går bäst, iallafall i ett sånt här filmforum.)

Som tex om man vill sälja dvdfilmer så kan man skriva ut:

1. Titel
2. Svensk text? Ev. region på filmen?
3. Skick
4. Frakt för EN dvd+ev kostnad för emblandage
5. Övrigt: tex om det är en f.d. hyrdvd vet jag av erfarenhet att folk vill veta

Är det något annat jag glömt som man kan skriva in i sin dvdannons så fyll på.. det här var bara ett förslag. (på vad jag själv vill veta om jag ska köpa en film härifrån.)

En annan sak: Detdär med betalning, vet jag av erfarenhet att det är bäst att sätta in på säljarens bankkonto, det går smidigt och är pålitligt.
  2009-02-27 07:46:33
freddyvonmetal
Registrerad: 2008-06-20
Foruminlägg: 1945
kan man sätta i inlägg på om man vill köpa nån film så kanske nån har dem??

då skulle jag köpa/byta:

halloween 6(producers cut)
texas chainsaw massacre 3(directer cut)

..::keep metal or die::.

alla lögner om blondiner e falska

freddy is back!

ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk

ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar

250 toplistan e klar nu
  2009-02-27 10:58:03
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Ja, det är klart. Bra idé. Jag skulle vilja köpa Ön i fågelgatan, kärleksgåvan och Anne Frank- The Whole Story. Bland annat..