Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Fel i onlinelistan          Fel i onlinelistan 2009-02-11 08:11:35
Registrerad: 2005-09-04
Jag får felmeddelandet nedan då jag går till "Online just nu". Detta är något som inträffar sporadiskt men minst en gång per dag.

Ett fel inträffade när sidan försökte laddas

Tryck på uppdatera och försök igen. Om felet är akut och kvarstår, vänligen maila oss på info@filmpunkten.se

Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv.

[Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-02-11 08:19:44]
  2009-02-11 08:20:16
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Har lagt märke till detta också.
  2009-02-11 14:20:34
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
Det är ett konverterings fel där en data som skickas in inte kan konverteras riktigt. Men fp crew får väl kolla på den där raden i dokument online.asp för att se vilken konvertering av data som sker där.

"Monster", the best anime around?
  2009-02-11 15:38:14
konverteringsfel

2009-02-11 16:46:26
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
haha,, rättstavningsfunktionen i mig slutade fungera,, blå skärm,, usch =)

"Monster", the best anime around?
  2009-02-12 07:24:03
#¤#%&#"#%#%

Nu uppstod detta när jag skulle posta min inlägg i tankar och idéer -tråden. Inte kul, skriva OM! En snabb åtgärd på detta skulle uppskattas!

[Inlägget redigerades av Raceai 2009-02-12 13:39:27]
  2009-02-12 21:07:36
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Ja, alltså, även biodagboken har exakt samma problem med exakt samma felmeddelande:

"Ett fel inträffade när sidan försökte laddas

Ett fel har uppstått: Feldata: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server Förklaring: Error converting data type varchar to bigint. Sida: /include.asp Felnummer: Fel på rad: 144 Path_info:/online.asp"

"...jag kan hata mig själv, för att jag trott på dig, att jag föll för din magi,
och om mitt brott består i att ha
älskat dig, blir jag aldrig nånsin fri...
"
// Peter LeMarc, Merkuri
  2009-02-12 21:17:24
Registrerad: 2005-09-04
Onlinelistan igen - 21:16 (hoppas tiden kan vara till lite hjälp)

Ett fel inträffade när sidan försökte laddas

[Inlägget redigerades av Raceai 2009-02-12 21:17:42]