Min högsta önskan är att få träffa självaste JOHNNY DEPP! HELT KLART!!!....TOTALLY!... ....måste få träffa honom...få se vad jag kommer att göra när det är världspremiär för Pirates of the Caribbean: The Dead Man´s Chest....kanske får chans att träffa honom för ett ögonblick på DisneyLand/World...där de kommer att visa den oxå....hoppas det kommer att hållas i Frankrike...då blir det kanske lättare för oss Johnny Depp-Fans att ta oss dit....
Eller vad säger ni?....Kanske är lite väl ute o cyklar, eller? __________________________
Vad är det med Johnny Depp och tjejer under 20 år? Så jävla snygg och bra är han väl ändå inte? :p Och ja, lite avis är jag nog.. hehe! __________________________
Vill träffa Elijah Wood. Han ser hyfsat bra ut och alla filmer han är med i är otroligt bra. Och Det skulle vara kul att träffa Peter Jackson också. __________________________
En skådis jag ville träffa var Robert Englund. Tycker han är en helt underbar skådelspelare. Så jag såg till att träffa honom också! På filmmäsan i gbg förra året.. var det nog
Visst är det intressant att träffa människor som inte har något speciellt yrke. Alla har ju sin historia. Men att träffa Robert var något jag verkligen sett fram emot __________________________
Jag skulle vilja träffa och gifta mig med Liv Tyler, dels för att hon är jäkligt läcker, men framför allt skulle jag få världens råaste svärfar (Nu är jag iofs redan gift, men vfn, drömma kan man väl!) __________________________
Man vill träffa fler skådespelare, men helst av skulle jag vilja träffa Angelina Jolie, Michelle Pfieffer, Brad Pitt, de är bara några av dom, jag har massor som jag vill träffa __________________________
Gerard Butler, Johnny Depp och Jessica Alba.. Även David Boreanaz, James Marsters och Sarah Michelle Gellar & Eliza Dushku... __________________________
ooh jag skulle vilja träffa Jim Carrey såklart men jag vill också träffa Rob Schneider..han är bara köng sen fler komiker vill jag också träffa för dom är bäst __________________________
Alltså det är så många jag skulle vilja träffa det är bland annat Julia Robert, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Brad Pitt, Angelina Jolie, Evangeline Lilly, Josh Hallow, Dominic Monaghan, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Tom Cruise, Katies Holmes, Heather Locklear, Jack Wagner, Coutney Thorne Smit, men det är ju bara några av dom, jag har massor som jag skulle vilja träffa. __________________________
Det finns så många jag skulle vilja träffa. T.ex. Rachel McAdams, Rachel Bilson, Ryan Gosling, Matthew Lawrence, Keira Knightley, Kate Bosworth, Jessica Alba... __________________________
Ryan: Sometimes I think you talk just to make sound. Seth: Sometimes I do.
Haha det är sant. Men om han sover? Fast det verkar för brutalt. Men jag gör det ju när han inte är beredd, och han har ju ingen aning om att jag ska göra det. Sen springer jag.. __________________________
Jag hade inte vågat träffa Christopher Walken.. Inte Joe Pesci heller. Med tanke på vilka roller de spelat skulle jag inte våga. __________________________
Jag skulle vilja träffa Brad Pitt, Orlando Bloom Kirsten Dunst, Julia Roberts, Angelina Jolie, Hugh Grant, Sam Niel, Peter Harber och Mickael Persbrant.
Men jag vill helst träffa Brad Pitt och Kirsten Dunst för de är så bra skådespelare. __________________________