Forum » Film » Söker film/filmmusik » Hjälp med att hitta en film          Hjälp med att hitta en film 2008-12-23 15:27:08
Aleäc
Registrerad: 2006-04-26
Hej, jag behöver lite hjälp med att hitta en film som som gick på någon av Viasat TV 1000 kanalerna för några år sedan.
Den handlade om två personer, en man och en kvinna, som hade blivit svikna i livet och bestämt sig för att ta sina liv.
På bron där de då tänker ta sitt liv så träffar den här mannen och kvinnan varandra och börjar prata.
De beslutar sig för att innan de dör så ska de hämnas. Kvinnan ska hämnas på den som förstört för mannen och mannen ska hämnas på den som förstört på kvinnan.

Senare i filmen börjar kvinnan jobba som sekreterare åt mannen hon ska hämnas på, genom att först förstöra hans liv och sedan döda honom.

Mannen i början av filmen åker till kvinnans hem för han ska förstöra livet för hennes exmans nya fru. Men mannen blir kär i frun.

Vet någon vad den heter ? Jag vill jättegärna se den igen för jag tyckte att den var riktigt rolig. Vet inte något namn på någon skådespelare, det var väldigt länge sen jag såg den.
__________________________

Prinsessa
  2008-12-23 16:28:36
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Kan tyvärr inte hjälpa dig, men den verkar bra.
__________________________

//*
  2008-12-30 23:37:53
Registrerad: 2005-01-19
Jag skulle också vilja få reda på vad en film heter som jag kommer ihåg från när jag var liten. Det handlade om att alla kvinnor hade blivit med barn med Djävulen. När de sedan växte upp dödade de alla vuxna eller fick dem att ta livet av sig. Vet någon vad den kan heta?
  2008-12-31 00:52:09
taz
Registrerad: 2006-01-26
sweet_soffipropp:  Kan det vara Village of the Damned ?

[Inlägget redigerades av taz 2009-01-02 12:56:51]
  2009-01-11 16:56:59
Registrerad: 2005-01-19
Ja, det är den   Tack! Känner igen att jag sett den på skådespelarna, kommer ihåg att det var Kirstey Alley som lade sig på en bår för att bli uppskuren, haha. Men jag kommer inte ihåg ifall hon dog eller inte.
  2009-01-11 18:12:28
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Aleäc: Det borde vara Sweet Revenge du är ute efter. http://www.filmpunkten.se/sweet-revenge.asp __________________________

Vänliga Hälsningar
Markus Elfström, redaktör Filmpunkten
  2009-04-26 12:16:24
Registrerad: 2005-01-19
Jag fortsätter på den här tråden... Jag har precis sett The Hitcher, nyinspelningen, och trodde att jag hade sett den tidigare. Men det är tydligen är det inte den. Den jag tänker på är en kvinna som har en liftare med sig bak i bilen, som hon inte kan fly ifrån. Minns jag rätt slutar det med att han är polis... Vad är det den heter?