Varför finns det inga filmer på "Film på TV idag"? Har märkt att det varit så flera dagar de senaste veckorna.. Skulle inte uppdatering av det ska automatiskt nu efter att det gjorts om?.. Eller e det bara ett fel hos mig? __________________________
Jo uncle.. det kan man ju göra... Om man har en stund att vänta på svaren, vilket jag själv inte alltid har)...Men vad är egentligen anledningen till att funktionen inte fungerar? Om den inte kommer fixas så borde den tas bort helt .. Med risken att förlora medlemmar. __________________________
AUkie >> Gold_Hero [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-11-22 02:02:47]
Det stämmer att den nya funktionen är med automatik och det är även det som är ett problem med att den inte alltid funkat som den ska.
Vad jag håller på med just nu är att finjustera funktionen med två målsättningar: 1. Den ska alltid fungera. 2. Länkningen från tvlistan till den aktuella filmen ska ske bättre.
Något som måste vara en bugg nu är att när man klickar på en av tv-filmerna på första sidan så hamnar man i en lista med filmer (typ sökresultat) och så måste man klicka IGEN på den filmen i listan. Eller?
Undra ba hu de e nu me detta.? Har nämnligen mäkt att det fortfarand ofta inte finns några filmer på "film på Tv idag" under största delen av dagen... frammåt 20-21 tror jag filmerna brukar dyka upp (har oftast lämnat datorn innan dess så har ingen koll omde kommer inom en timma eller int förens nästa dag) men ibland senare (iband tidigare också. Om detta sker automatiskt varför kommer då filmerna in så sent? __________________________
AUkie >> Gold_Hero [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2009-02-07 19:44:00]
Borde vara lätt för Kristoffer att fixa så att tablån uppdateras tidigare på dagen, då det sköts av ett automatiskt skript om jag har förstått det hela rätt. Jag ska uppmärksamma honom på detta via pm.
Det skulle vara kanon om den kom tillbaka. Särskilt gillade jag att man fick ett mail när någon av ens "bevakade filmer" kom på någon av de vanliga kanalerna.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!