Vill be er som skriver i forumet att försöka skriva så man förstår. Dvs tänk på meningsbyggnaderna, använd punkter och stora bokstäver någon gång. Lägg ner lite tid och ork på vad ni skriver och visa oss andra lite respekt. Många av er skriver totalt oläsligt. Skriv hellre ingenting. EDIT: Detta gäller även filmkommentarerna. __________________________ Vänliga Hälsningar Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget redigerades av wildpalm 2008-09-14 15:49:16] |
håller me ti 1110% bra skrivit (FÖRLÅT ![]() __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Bra, Willy! |
Äntligen!![]() |
Håller med fullständigt. Ibland får man gnugga geniknölarna ordentligt för att lista ut vad folk vill komma fram till. __________________________ www.flyred.se |
Tack. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Jag lovar, Willy, jag ska börja använda svenskat... ![]() __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
hALLÅ hEJSAn! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |