Vi hade tidigare möjligheten att gå till TV-kanalernas respektive tablå genom att klicka på motsvarande "logotyp". Nu verkar den funktionen ha försvunnit, vilket är synd. Eftersom ett klick på en titel i Filmpunktens sammanställande tablå numera bara leder till en söksida och inte en specifik film, är ovannämnda funktion mer användbar än någonsin(för att avgöra vilken film det rör sig om). Inte för att jag skulle ägna min tid åt att se på TV, förstås. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
__________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Den där länken hjälper inte mig det minsta, men tack för att du försökte. __________________________ Sanningen om amerikanske presidentkandidaten Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
Håller helt med om att det skulle vara bra om man kom till kanalen genom logotypen speciellt nu eftersom man inte vet vilken film som går eftersom det kan finnas flera filmer med samma namn... Var för har man gjort om det så att det man kommer till söksidan och inte direkt till respektive film? Det är ju egentligen det bästa. Så slipper man gå till kanalens sida. Det blir rörigt. Då blir det ju lika bra att gå till kanal sidorna från första början.. [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-09-12 19:03:17] |
Men om man går in på tvinfo.se eller tv.nu och trycker på den film som man är osäker på så öppnas ju en ny liten ruta där allt står om filmen, handling, årtal mm. __________________________ www.flyred.se |
Ni får ursäkta men... ...Kristoffer har arbetat häcken av sig med denna funktion. Tidigare fick han manuellt hålla koll på alla filmerna som gick. Ni skulle bara veta hur mycket värdefull tid som gick åt. Nu kan han ägna sin tid åt betydligt viktigare grejer på Filmpunkten än vilka filmer som går på TV. All information om filmerna på TV-sidan kommer från respektive TV-kanals information och därför går länken bara till söksidan. Det blir ett klick mer för er mot förut. Och de enda gångerna problem uppstår är då en film har samma titel som en annan. Jag förstår att det då känns som om himlen faller ner. Helt fruktansvärt! Vi har gått från 7 till 42 kanaler!!! Hallå!!! Så ni får ursäkta om jag inte orkar tacka för era synpunkter denna gången. Palmen är trött! ![]() __________________________ Vänliga Hälsningar Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Nya funktionen är super!![]() |
*klappar Palmen på axeln* Mycket bra funktion ![]() __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Bryr mej inte om det är krångligt för någon annan Det ska vara lätt för mej. det räcker bra för så Nu får jag väll lov att köpa tv-tidningen istället Men ni kan väll fixa till felet kanske,så att jag slipper betala 10sek i veckan för att kunna se vad som är på tv med recentioner |
E ja dum eller bara lat, men jag hittar inte TV-tablåerna (länken) - det tar alldeles för lång tid att hitta på en hemsida som denna. Borde finnas dessutom en länk från nyhetsartikelsidan där. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Under alla filmer som visas står det "Fler filmer" eller "TV-tablån" eller dylikt. Du är inte dum eller lat, du är blind. Jag minns att du sa att du var färgblind. Men svart på vitt, så illa kan det väl inte vara? |
Jag hittar fortfarande inte, Wookie. Varken på alla resp. filmer på deras sidor ellwer på filmerna i lista under varandra under knappen/länken "Filmer" från startsidan!?!? Kanske e d svart/vit-världen jag ser som gör det? ![]() __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Näe, nu när jag hittat den måste jag tycka till och säga att en läönk dit inte bara borde finnas på framsdidan (dit man desuom måste skrolla) utan även under knappen/länken "Filmer", Kristoffer & Wildpalm! Eller hur? D e ju logiskt. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
002mateke >> Haha, jag känner igen mig. Som jag själv letade efter den där länken/sidan. Jag trodde de missat att lägga ut den, men efter ett par dagars letande så hittade jag tv-tablåerna till slut ![]() ![]() Annars tycker jag den nya funktionen är en alldeles lysande funktion som jag kommer nyttja en hel del! ![]() ![]() ![]() |