hade en tänke när jag gick från tåget idag och det är värför kan man få recesera tv serier?? det skulle var kul det va en tanke __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-08-31 03:21:02] |
va? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Där var du lite otydlig. Vad menar du riktigt? Varför man inte kan recensera tv-serier? Jag skulle själv vilja ha det så att man kan betygsätta serier. Finns ju på andra filmsidor där man kan göra så. |
när jag skrev detta så var jag skit trött..men det e så jag menar som du tänker modv0074 men vrf kan inte filmpunkten ha så med __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Det har varit diskussioner om det tidigare, men Filmpunkten har beslutat att endast inrikta sig på långfilmer och miniserier. Krångel med betygsättning och tiden finns inte att lägga in info om alla Dallas avsnitt. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Fattar jag dig rätt? Inte behöver man lägga in alla avsnitten från en säsong. Utan bara lägga in Säsong 1, skådespelarna från säsong 1 osv. Borde inte vara nått krångel och mer tidskrävande mer än då man tipsar om filmer. |
Oavsett hur vi gör finns ingen tid till det. Vi satsar på filmerna istället. Jag har själv varit för tv-serier tidigare, men insett att arbetet bakom blir för tungrott. Sen vet jag att det verkligen finns människor som sett ett avsnitt av Arkiv X och anser att det är en jättedålig serie. Dessa människor ska inte få slänga in negativa recensioner och kommentarer om något de inte har koll på eller knappt sett. Man kan diskutera tv-serier hur mycket man vill i forumet. Rekommenderar även IMDb.com om du söker information kring tv-serier. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
vem vrf inte försöka göra filmpunkten lite roligare![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
![]() Det försöker vi göra hela tiden. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
göra lite mer brett tänkte jag på wildplam __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Freddy; Det här är något som diskuterats mycket och du har redan fått ett svar. Right? Angående om att göra Filmpunkten roligare så tro mig, grabbarna gör sitt bästa. __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers [Inlägget redigerades av S16F 2008-08-31 22:36:48] |
jag tycker persoligen att det skulle vara roligare med mer grejer man kan göra på fp __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Trots att det diskuterats förut, freddy, vilket du är för ny för att veta om, måste jag säga att jag håller med sajtens drivare i detta fall. Alltså inga fler TV-serier eller annat. Att nischa sej så som filmpunkten faktiskt nu gör och har gjort länge, tyvärr utan att poängtera det på förstasidan nånstans i samband med loggan, är en styrka som sajtens skulle vinna på/kommer att vinna på om de går ut med det mer. Ett tips, freddy: börja med att betygsätta ALLA filmer du har sett - jag lovar dej att det tar tid (flera år), särskilt om du e noggrann och beskriver varje betyg du satt! Sen tar du och betygsätter varje mini-serie du sett (typ Shogun), vilket också tar en stund. Då kan folk kommentera/diskutera din betygskommentar på ett fördjupande sett och du komer få mer roligt (!). __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Filmpunkten... Det kanske fortfarande är lite otydligt? __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |