Härligt att se lite ansikten på skådespelarsidorna! Mycket trevlig uppdatering. Piffar helt klart upp de tidigare ganska anonyma och tråkiga sidorna. ![]() |
Ja visst är det trevligare och roligare! ![]() Har suttit med detta hela sommaren. Beror till stor del på att filmtipsen hamnat efter så mycket. Det har prioriterats skådisar än så länge, men jag ska försöka lägga in regissörer också. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
kan nån förklara med vad ni menar..fattar nadda![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Det var söndagsuppdateringen. Läs på förstasidan. Vi har lagt in bilder på skådespelare. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Men hur många, eller rättare sagt, hur få bilder är inlagda? Jag söker utan att få upp en enda träff med bild... Kanske bara har ren otur? __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Freddy är jag osäker på, han fattar inte alltid så mycket. Men Mats, du borde väl kunna läsa på startsidan (?) |
Ca. 500 skådisbilder är inlagda. Vilka skådisar är det du söker på 002mateke? __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Alla jag sökt på har fått träff hittills, men sen har jag bara sökt på kända. Pitt, Depp, Weisz, DiCaprio, Pamela...t.ex. |
Jag läste där Wookad igår måndag då texten kom en dag för sent, men kolla Wookad hur många totalt vi har inlagda i databasen! Inte så konstigt om man inte träffar en med bild ännu. T ex. Michael Biehn, Arnold Schwarzenegger. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
Det är mestadels aktuella skådespelare som har sin bild inlagd. Söker man på äldre och döda skådespelare får man inte många träffar. Angående hur många vi har inlagda i databasen är i sig oväsentligt då just den siffran (70.000 st) mest består av totalt okända skådespelare. Ungefär som på imdb.com alltså. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Trevligt trevligt ![]() __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Bra, fyller upp våra tråkiga vardagar. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Det blir lättare att tipsa om en ny film med bilderna. Dyker ett namn upp på flera ställen räcker det med att jämföra bilderna i stället för att söka runt vilka filmer skådespelaren varit med i. Mycket bra.![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |