Hej, I ganska lång tid har det varit problem med att komma in på rätt sida om man klickar på en forumlänk i "Min sida". Den ska normalt skicka en direkt till det inlägg användaren skrivit, men när en tråd innehöll mer än 900 inlägg kom man till fel sida, exempelvis sidan 38 istället för 39. Det är nu tillrättat. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Ja, men det är guld Krille! Det har varit efterlängtat! Buggen har även funnits när man klickat på länken för ett "Senaste inlägg" på huvudforumsidan. Var det kvällens nya funktion? ![]() [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-07-29 22:26:33] |
Använder det aldrig, men du har gjort något för forumet som jag säkert kommer att börja använda nu, så Credit to you. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag har haft lite problem med tekniken. Den nya funktionen som egentligen skulle kommit i söndags innebär kontakt med flera andra servrar där information inhämtas. Mer än så vill jag inte avslöja, hihi. Hoppas under kvällen, annars blir det imorgon. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
biodagboken strular för mej fortfarande __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Yep, samma här. __________________________ http://youtube.com/watch?v=XH3vvXi8k8M |
Men sriv d på rätt tråd, krappar, för pövelen, fredda och toxica! Detta kan ni nu vid det här laget... ![]() Haha, GB, den va kul till Mr K.! Tacka mej, jag har påminnt honom senaste 1,5 veckan. ![]() ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Biodagboken diskuteras här: http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=77542 |
Kristoffer, det är inte riktigt buggfritt än. När jag klickar på länken för det senaste inlägget i tråden Öppet Forum eller Off Topic-tråden! så hamnar jag här: http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=68854&page=19#78496 vilket ser knas ut. |
Jaha, nu funkar länken som den ska efter att 002mateke gjorde sitt inlägg där. Hur som helst, så kom jag till en blank sida när inläggsantalet i tråden var 719. |
Jo, jag med, GB, men jag gick kringvägen sas. för att komma förbi problemet. Visste dock inte om att jag "löst" problemet. Varsågoda!![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |