Varför funkar ibland "Film på TV idag" funktionen, och andra dagar inte? Trots att det visas filmer på de "vanliga kanalerna". För ibland kommer det upp "Ingen film på TV idag!" då det visas filmer t.ex. på 4'an. [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-08-10 22:57:42] |
Kristoffer har inte alltid tid att lägga in dagens film-tablå. Denna funktion ska omarbetas framöver om jag har förstått det rätt. |
Okej! Tack för snabbt svar! ![]() |
Och då han gör det, så gör han det lite slarvigt. Han lägger inte in alla filmer som ska läggas in. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-07-22 23:35:52] |
Oavsett anledning så är det synd då jag dels har 1200 filmer på bevakning, dels gick med på FP just för att denna funktion finns här. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Ojj, måste vara jobbigt att lägga in dagens tablå varje dag. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-10 22:41:24] |
Shit jag har ju alltid litat på filmpunktet... Text-tv nästa. Btw Goliat, sorry att jag skapade en till tråd, jag var visst lite för mycket inne i mina heta tankar ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Äh...att folk klagar. Det är svårt att orka gå igenom filmtablån varje dag. |
Håller me wookad... Men man kan ju kolla vilka filmer som går under en hel vecka samtidigt.. Okej kanske e det så att tablåerna ändras men folk får la ha lite överseende... __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie |
Wookad: Men orkar man inte ska man inte heller ha funktionen. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Jag tror inte det handlar om att orka utan om att hinna, han har väl annat att göra som alla andra. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Fast jag håller med Shadowfax lite grann - är inte funktionen bra/fungerande, ska man heller inte skymta med den till anväöndarna. Då gör man nått så att den funkar. T ex. lägger ut det ansvaret på en annan medlem, pålitlig sådan. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-08-11 19:50:33] |
Precis. Hinner eller orkar man inte, så får man väl fixa en hjälpreda eller strunta i funktionen. Man kan ju inte ha nåt halvdant... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Kanske har du rätt, det beror på hur man ser på det. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Hur ser du på det? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |