Vilket namn på skådespelare ska stå som "Namn" respektive "alternativnamn"? Som ett exempel; Michael Lee Aday som kallas för Meat Loaf, har Meat Loaf som "namn". __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie |
Skulle gissa att det är det namn som de är mest kända under. Andra relevanta namn står under det. __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Meat Loaf, e inte han även en sångare? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Alternativnamn är kanske inte det bästa ordet vi kom på, men här fyller man i om skådespelaren/regissören har någon annan stavning på sitt namn, någon pseudonym, eller kanske helt enkelt något annat namn. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Tillägg: Ja Meat Loaf var ett bra exempel! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Då vet man det ![]() uncle_funk: ja Meat Loaf e oxå en rocksångare. __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie |