Oj, vilken rolig överraskning! Verkar mycket bättre än moviefinder. Ser detssutom positivt på de andra söndagarna framöver, att få se fler funktioner. ![]() __________________________ //* |
Ja, detta var riktigt kul. Perfekt att det kommer upp på startsidan så att man bara behöver logga in för att få filmtips. Mycket bra. Ska bli kul att se vad som händer nästa söndag.![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Personligt filmtips funkar inte för mig. Behöver man ha betygsatt visst många filmer eller hur är det? |
Shit vilken rolig funktion, måste se dessa filmer som den rekommenderade nu för dem flesta har jag velat se länge så nu måste ja de....=) |
Yeay, detta är vad Filmpunkten behöver. __________________________ "The golden rule: He who has the gold, makes the rules" |
Kan någon svara tack? Jag kan betygsatt över 100 filmer, men endå funkar det inte, vet någon vad det kan bero på? |
Sellve: jag vet inte, antar att bara Kristoffer eller wildpalm kan svara på det. Blev helt överraskad när jag öppnade webläsaren hit, nu händer det grejer ![]() __________________________ .::The Killers::. [Inlägget redigerades av Sofia92 2008-06-29 20:31:57] |
Hallå! Kul att ni uppskattar det. Kristoffer har lagt ner mycket tid på funktionen och den känns riktigt trevlig. sellsve: Jag har pratat med Kristoffer och han kollar detta så snart han kan. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Mycket bra jobbat! Ska bli kul att se vad som kommer kommande söndagar också! |
Wildpalm: Okey, vad bra. Då får jag vänta med spänning.![]() __________________________ Carpe Diem. |
Me lajki! Tummen upp för nya funktionen, kristoffer ![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Skitkul med den nya funktionen!![]() ![]() ![]() och sellsve; Menar du att det rekommenderas filmer som du inte alls gillar eller..? __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-06-30 01:33:06] [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-06-30 01:33:30] |
Tjena allihopa! Kul att den nya funktionen uppskattas. Har arbetat hårt med kodningen. Sellsve: Nu ska det fungera för dig också. Anledningen är att det inte riktigt hade hunnit indexeras för dig. Hör gärna av dig så jag vet att den verkligen funkar. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Jättebra funktion! Bra jobbat. ![]() Mitt första tips blev dock "Alice i Underlandet".... ^^ __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Frida_OSX: Nej nej nej. Det kom inte upp några filmer alls. men nu funkar det och jag är lycklig igen. ![]() __________________________ Carpe Diem. |
Det var ju bra. Alla lyckliga och Glada![]() __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-07-01 11:12:37] |
En liten bonus antar jag, ingen nödvändig funktion men ack så kul ändå.. ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Håller med Dan Banan personligen, inget jag använder direkt, men bra för dem som gör det. Sen stämmer, tycker jag, ca 66%, dvs 2/3 av tipsen in på mej (bara)... Trodde/fick intrycket av det skulle vara högre säkerhet än så...? Men d kanske inte stämmer lika bra procentuellt sett för ALLA medlemmar just. Ser stort fram mot nästa söndagspresent - hoppas på en eventuell ny logga...! ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Underbar funktion Kristoffer! Uppskattas enormt och är som sagt något som Filmpunkten saknat då Moviefinder aldrig fungerade särskilt bra. Antar att den så småningom kommer att integreras snyggt på profilsidorna istället för på startsidan? 002mateke, om 2/3 av tipsen är riktigt bra så är det fortfarande en oerhört bra algoritm. Över 75% som Kristoffer skrev i notisen låter ju sjukt bra - nästan för bra för att vara sant, eftersom det i så stor utsträckning handlar om subjektivt tyckande. |
Mycket bra. Det funkar, tillochmed! __________________________ "The golden rule: He who has the gold, makes the rules" |
Vill också ställa mig i hyllningskören angående den nya funktionen. ![]() ![]() |
Men saken e den att den 1/3 som inte stämmer, stämmer verkligen inte alls (svenska Beck-filmerna t ex.)(!). __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
002mateke, jag har pratat med Kristoffer om en smärre förbättring av algoritmen som nog ska kunna förbättra kvalitén ytterligare. Efter den kommer åtminstone "mina" Beckfilmer försvinna... |
Men vad är det för fel på "Beck"? Det är väl några av de bästa svenska deckarna som någonsin gjorts. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Hmm, jasså, GB, va coolt isf. Haha, visste inte att du också inte gillade dem. Personligen anser jag dem alltför lika - har man sett två så har man sett alla, typ, tycker JAG. Smaken e som en dubbelpipig hageklbössa, Borr, delad. ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Den enda av mina filmtips som inte passar in alls är American Pie, som jag aldrig vill se... jo, kanske om jag får en tusenlapp för det. Annars stämmer filmtipsen överraskande bra, har redan större delen av filmerna i bevakningslistan. __________________________ .::The Killers::. |
Haha! D som har samma smak som mej är typ aldrig inne, de flesta v dem. Haha, vilken jämförelse - jag är den enda riktigt aktiva. Har ingen aning vilka andra de är (av vilka flera inte vart inne på 1,5 - 2,5 år OCH som dessutom är extremt sparsamma med info om sej själva på sina profiler, tyvärr): filmi Ceptia anden greenmango Blackangel9o Off The Ground Trodde jag skulle vara lik Wildpalm mer åtminstone. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Jag har tre välkända; martin88, Goliatbagge, Dan banan. Ijj, jag kan troligen ta åt mig skulden för en av dina Beckfilmtips Goliatbagge. Ifall du har "Annonsmannen" bland tipsen är det på grund av mig ![]() Beckfilmerna är medelmåttiga för mig i vanliga fall. Annonsmannen är däremot ett svenskt deckarmästerverk, spänningen i Annonsmannen blev jag helt kär i. Noterade att American Pie försvunnit från mina filmtips , whohoo! __________________________ .::The Killers::. |
Disneyfilmer verkar vara något för mig tydligen... ;D Annars så stämmer de flesta filmer in riktigt bra, de flesta är filmer jag tänkt se! __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers [Inlägget redigerades av S16F 2008-07-07 22:44:30] [Inlägget redigerades av S16F 2008-07-08 01:16:32] |
Alltid, på personliga filmtips, så kommer det upp samma filmer dag efter dag. (förutom den som finns på första sidan) Skulle det inte gå att göra så att filmerna växlar och det kommer lite olika varje gång? Eller att när man har bevakat en viss film så kommer den inte upp på "personliga filmtips" sidan längre? __________________________ AUkie >> Gold_Hero |