Hejk! Jag har testat moveifinder en del och det står att avancerade val håller på att uppgraderas. Men om man trycker på "Jag ser filmen själv", sedan placerar muspekaren i rutan "användare" utan att skriva något och sedan trycker på enter så kommer det upp en massa nya val att göra tex vilken genre man vill se osv. Ska det vara så här? __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
What the fuck.. ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Jag får inte samma fel som du. ![]() [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-06-11 16:37:42] |
Är du helt säker Borr, provat twice? __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Jag får samma sak som Borr. Kom på det för ett bra tag sedan. Men har inte orkat rapportera det. Men hursomhelst, tycker jag att det är väldigt skumt. __________________________ And if the dam breaks open many years too soon And if there is no room upon the hill And if your head explodes with dark forbodings too Ill see you on the dark side of the moon |
Har provat några gånger till. Trycker man bara på slutförtknappen så blir det som vanligt, men trcker jag på enter så kommer jag till avancerade val. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Det verkar bero på vilken webbläsare man använder. I Firefox kommer man inte till avancerade val medan man kommer dit om man använder Explorer. Antagligen kommer detta att fixas till i och med lanseringen av den nya Moviefinder. |
Med andra ord! Skäms på er som fick upp avancerade val. Byt genast till Firefox! Ni kommer inte ångra er! |
Firefox har man andra problem med tyvärr, ni som inte visste det! T ex att använda vissa mailprogram. Gryt irriterande. Gränssnittet ändras totalt och därmed funktionerna som blir sämre. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ja, 002mateke, vet att det finns några nackdelar med Firefox. Bara att hoppas att de löser några av dessa, för i så fall slår den explorer på allt! |
Jo, ja, jag håller med dej - i så fall! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |