...Tycker ändå att ni borde titta lite extra på Shining_pearl_. __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Ja förstår inte ens vitsen med att hacka sig in på en hemsida och ställa till med skit för alla andra, vad är det som är så roligt med det? __________________________ //Madeleine |
Madde... Det roliga med det är väl denna tråden? __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Toxic; jo det har du ju i och för sig rätt i.. den är ganska så onödig ![]() __________________________ //Madeleine |
Men skräp! Nu är det samma skit igen!! |
![]() __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Kan du sluta fjanta dig ToxicAvenger???? Jag tycker inte ens att det är roligt, bara löjligt. __________________________ //* |
Som Toxic säger är väl denna tråd det rliga för hackaren - d e säkert nån intern medlem av er som skriver i tråden...![]() ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Det är jag. |
It wasn´t me! It was the one-armed man! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-05-22 18:54:20] |
Det var inte jag, det var du. Och den här tråden är lame, och shining_pearl_ borde fixa sin press =) Har någon hackat in igen eller vfr fortsätter denna tråd? __________________________ Ò_Ó |
Kontakterna är fortfarande borta... |
Vaddå fixa min press? *suck***** __________________________ //* |
Den var helt konstig innan vettu ![]() __________________________ Ò_Ó |
Jasså, inget jag sett iaf. Hmm läskigt det här ju.. __________________________ //* |
Filmerna borta igen...vafan pågår?? __________________________ Ut ameris, ama! |
Ingen ny info här från Kristoffer - va synd!(?)![]() Hoppas d går bra, Mr K! Men kan du inte bara skriva en rad kort om vad som händer, är du snäll?! Börjar faktiskt bli lite orolig. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Håller verkligen med Mateke. Kristoffer! Lite mer info skulle kännas bra. __________________________ Ut ameris, ama! |
Ja, det skulle kännas skönt att få lite mer information om vad som händer, för jag börjar också känna mig lite orolig nu. |
Hej igen, Ja lite små irriterande är det - jag instämmer med er. Det har tagit lite tid att rensa databasen, men jag vill ändå vara noga med att säga att ingen data är borta och det har aldrig funnits någon risk för er användare eller Filmpunkten. Det kommer som ni märkt tillbaka lite då och då, men jag hoppas att det är sista gången nu. Jag har försökt få stopp på problemet. Hoppas ni får en god natt! ![]() __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Vill förtydliga att INGA lösenord eller andra känsliga uppgifter är drabbade. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Tack, nu känner jag mig mycket lugnare. Hoppas att du också får en god natt, Kristoffer! ![]() |
J*@%&¤vla hackdjävlar!!! Nu börjar jag bli riktigt trött på deras fasoner!!! Kristoffer, snälla, gör nåt åt det hela NU! Sätt dit de jäklarna så fett, så fett!!! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Nu kan jag inte betygsätta heller.. nån som haft samma problem? __________________________ //* |
Vi är medvetna om problemen. Kristoffer arbetar med att lösa det så fort han kan. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
D e fortfarande inte som "förr". Ändrade min kommentar till Göta Kanal 2 och då kommer man inte längre tillbaks till filmen! Flera klick bort hamnar man... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
...Life is hard and then you die... __________________________ "It's time to kick ass and chew bubblegum..." |
Så händer inte för mig. Kan varit nån engångsgrej... |
Detta är ingenting att ta illa vid, det är bara några datanördar som sitter och flinar nu när dem läser dessa kommentarer. Det händer alla hemsidor. Jag har sett hemsidor som folk gjort någon nytta ytav sina hackning kunskaper. (bl.a en "Welcome, the devil will see you soon" skylt med helveteslik bakgrund på en hemsida för en teaterskola, tyckte jag var kul) __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
vad säger ni? Ska vi ge dom ett erbjudande de inte kan tacka nej till. ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Vad skulle det vara? ![]() |
Hej! Det fungerar bra för mig med. 002mateke: 1. Vad är det du försöker ändra? Bara lägga till nått i kommentaren? 2. Får du något felmeddelande eller vad är det egentligen som händer? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
jaadu sofia, vi knäcker deras ip och spårar upp dom. Rövar bort dom i en van. Kör ut till nåt ruckel och tvingar dom att se thailändska crap-movies om och om igen i två veckors tid. "We do what we do best" ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Mafiosos de Filmpunkta __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Jag vill vara Mr Red, Dan Banan, i Mafiosos di Filmpunto!! Är det ok? _________ Kristoffer, förut innan intrånget kom mna direkt tillbaka till filmsidan då man ändrat sin kommentar ELLER skrivit ebn ny kommentar. Då kunde man se sin nyskrivna kommentar direkt. Nu kommer man till en "ny" sida på sajten som säger att "Du har gjort en ändring av din kommentar" typ. Sen får man trycka sej vidare tillbaka till filmen via en länk. Det var alltså bara ett klick iom. Spara-knappen förut (det normala). Nu är det minst två alltså och sen fler beroende på var (när du skrev) du skrev kommenaaren. Har dock ej testat idag. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ja, bra idé. Vi binder fast dem och låter dem se "Allt om min buske". Sedan lär de be om nåd.![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Det blir bra de ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Är det nu 100% säkert för denna gång eller kan de komma igen ikväll t ex?![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |