![]() | Tråden är låst av moderator. |
jag har sett några filmer som inte finns på filmpunkten. tex. (Milk money som det är kända skådespelare med i) Varför finns den inte på filmpunkten? Och hur kan man lägga till filmer?Och kan man det? |
Den finns inte här för att ingen har lagt till den. Men det är ju lätt för dig att göra det. Du kan alltid söka på filmen, och sedan klicka på "Hittar du inte filmen?" med tjocka röda bokstäver längs ner. Och sen är det bara att fylla i uppgifterna. Om det finns något snabbare sätt så känner inte jag till det. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Jaa, givetvis bär vi inte alla titlar i vårt arkiv flingn94 - men vi strävar efter det kan vi stolt säga. ![]() __________________________ ---------------------------------------- Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
okej tack så mycket! |
![]() | Tråden är låst av moderator. |