Jag tittade lite på sidan om vilka som är online på filmpunkten, och såg då att onlinerekordet ligger på 3706 stycken inloggade samtidigt. Detta kanske är en konstig fråga, men hur kommer det sig att det var så många inloggade vi den tidpunkten? __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Lepre var med i en filminspelning. Hm...vad hette filmen nu igen...Ass traffic adventures, tror jag bestämt att det var? Hur som helst fick filmen stor auktoritet i gayvärlden och mediahysterin kring Lepre blev stor. När en tidning frågade vad han brukade göra på fritiden sade han, kort och koncist: -FILMPUNKTEN Därefter har flera tusentals nyfikna fans sökt sig till denna filmsajt. Bland dessa hittar vi bland andra ToxicAvenger, även känd som Alven (hans långa hår gör att han liknar Legolas), 002mateke a.ka. Zorro (han är grym på att zorra bollen i innebandy) och Uncle_funk a.ka. Glenn (göteborgare du vet. Ja, du. Det var väl det. __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Om jag inte missminner mig, enligt vad Kristoffer har berättat, så slogs onlinerekordet under tiden en tävling pågick på radio där det fanns med filmfrågor. Under kort tid googlade massa människor på filmtitlar och lotsades på så vis in på Filmpunkten. Wookad är en lurifax. |
Ok, det var alltså inget förutbestämt av medlemmarna. Men det skulle vara kul att försöka slå rekordet nån gång. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
De aktiva medlemmarna räcker inte på långa vägar till för att slå rekordet, så även om vi "planerade" ett rekord så skulle det med största sannolikhet inte funka. |
Nä, det är ju sant. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
494 online nu, måste nästan vara rekord på länge |
Knappast, med tanke på att det är 536 nu..... __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Ja, det är mycket. 536 nu. EDIT: Sorry, det var en 4 sekunder gammal nyhet. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-03-27 21:29:54] |
såg precis, vad händer? |
Jag såg att det var över 670 igår. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Wookie __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Ja, wookie är bra på drivamedandrakomik |
Vi slog onlinerekord i går kväll! 8691 online. |
Kan man vara säker på att detta inte är en bugg eller liknande? Vad hände igår kväll som gjorde att det blev nytt rekord? __________________________ www.flock-air.com |
Wow!! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Måste väl vara en bugg??? Aldrig sett mer än 200 samtidigt här inne eller räknar man ihop alla under ett helt dygn? |
Folk har börjat inse att landets bästa filmsajt sakna vaknar ur sin slummer... Jag gör reklam hela tiden på t ex. Facebook och Gratisbio.se. __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Riktigt kul om det stämmer och sidan blir full med roliga människor.. |
Siffran är faktiskt korrekt, men det tog mig ett tag att hitta svaret. Vi fick på kort tid 5 000 från Google-sökningar. Bland annat följande kombinationer: 1. john does egen dödssynd 2. filmen seven 3. john doe dödssynd 4. seven dödssynd 5. john does dödssynd i seven 6. john does dödssynd seven 7. film seven Och då undrar naturligtvis ni, liksom jag: Varför söker folk på Seven? Svaret tycks finnas här: http://www.postkodlotteriet.se/Webb-tv/PostkodMiljonren/Mattias-vann-en-miljon.htm |
Ha ha ha.. Ahhh de va ju finurligt.. |
Hehe, jag såg faktiskt just detta Postkod-program igår fre 2/3 2012 då frågan dök upp och som sista fråga (1000000kr) dessutom, och flera i rummet sa att det där kan Mats, men jag tänkte så det knakade - dock gissade jag rätt så klart...! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |