Fvm har det. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Dog leken eller? __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Tydligen, har försökt få ingång den flera gånger nu, misslyckas alltid. Nytt citat är välkommet. __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Nytt citat Mamma, vad är en Långhals?" __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Ingen aning, med antar att den är svensk iaf? Eller har du översatt citatet? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Jag har översatt citatet eftersom jag har bara sett den med svenskt tal =) Mamma, vad är en Långhals?" __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Okej! Efter en stunds tänkande känner jag igen det, är inte säker men..kan det vara ; Landet för längesedan? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Visst är det den underbara tecknade filmen "Landet för längesedan" hatten är din dawe100 Kör vi fortfarande med poäng? aja nu kör jag med poäng iaf 1. uncle_funk: 41p 2. Angelus: 23p 3. 002mateke: 20p 4. tessan81: 16p 5. dawe100: 14p 6. freddyvonmetal: 6p 7. Mertzell: 5p 7. Inzomnia: 4p 7. bombababylon: 4p 9. Osso: 2p 9. Wookad: 3p 9. modv0074: 2p 9. miffo: 2p 10. Borr: 1p __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
En film man såg dagligen då man var mindre! För att ingen ska googla det så ändrar jag lite. Nytt citat; - Yyou'rre suupposed too be d3Ad! - Amm i noottt? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. [Inlägget redigerades av dawe100 2010-03-24 10:22:11] |
Det e Pirates of the Caribbean och svarta pärlans förbannelse... |
Rätt! 1. uncle_funk: 42p 2. Angelus: 23p 3. 002mateke: 20p 4. tessan81: 16p 5. dawe100: 14p 6. freddyvonmetal: 6p 7. Mertzell: 5p 7. Inzomnia: 4p 7. bombababylon: 4p 9. Osso: 2p 9. Wookad: 3p 9. modv0074: 2p 9. miffo: 2p 10. Borr: 1p ____________ __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Sorry, men e bortrest, den som vill kan skicka upp nytt citat. |
Okej, postar nog ett senare om ingen annan gör't! __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Jag lägger upp en ny då Vad är motto? __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= [Inlägget redigerades av Angelus 2010-03-27 03:46:08] |
lejonkungen? __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
No idea, ledtråd? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
Oj, hade jag lagt upp ett citat ? Freddyvonmetal har rätt, det är när Simba frågar Timon och Pumbaa vad "motto" är för något. 1. uncle_funk: 42p 2. Angelus: 23p 3. 002mateke: 20p 4. tessan81: 16p 5. dawe100: 14p 6. freddyvonmetal: 7p 7. Mertzell: 5p 8. Inzomnia: 4p 8. bombababylon: 4p 9.Wookad: 3p 10. Osso: 2p 10. modv0074: 2p 10. miffo: 2p 11. Borr: 1p __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois R.I.P Michael "The King of Pop" Jackson http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
"I can't remember to forget you." __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
Det där bara MÅSTE vara från moderna klassikern Memento? __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
rätt mateken.din tur 1. uncle_funk: 42p 2. Angelus: 23p 3. 002mateke: 21p 4. tessan81: 16p 5. dawe100: 14p 6. freddyvonmetal: 7p 7. Mertzell: 5p 8. Inzomnia: 4p 8. bombababylon: 4p 9.Wookad: 3p 10. Osso: 2p 10. modv0074: 2p 10. miffo: 2p 11. Borr: 1p __________________________ Hat, krig och terror, mord, katastrof Våldtäkt, droger och våld, förlorade i vårt misslyckande Rädsla är lidande, skrämma lyda Rädsla är kontroll, lidande helvete Polis genomdriva lydiga beteende Tillverkade vapen av överensstämmelse Rädslan för krig och farsoter Rädsla för förlust och misslyckande Rädsla att hata din fiende Frukta din Gud och Frälsare Frälsare, fel Vad är du rädd? Det är den mest strategiskt verktyg som används för att manipulera |
Oki, tackar! Nytt: "Hee wR0te poeTRY till hee WEnt nuts!" __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |