När man e inne i en forum-diskussion, och läser så är det ju bra och så. MEN nu svarade jag på ett inlägg och ville fortsätta att läsa diskussionen i just den tråden, så hej å hå tänkte jag att jag klickar bakåt så är jag tillbaka där jag var innan jag svarade,,,INTE...en liten knapp med tillbaka eller nåt, vet inte riktigt vad det ska stå på den...jag vill ju inte va tvungen att klicka på "Alla forum" å sedan leta reda på vilket forum jag var i för att fortsätta läsa den tråd jag höll på med. bara en tanke för att göra det lite mer användarvänligt...detta är ju ingen bugg utan mera en funktion för att underlätta för oss som läser tråden.. |
Hej! Då man svarar på en tråd kommer man till den tråd där inlägget skrevs. Så även i det fall. Dock hade den tråd du svarade i flera sidor (sida 1, sida 2) och man kommer till Sida 1 och inte till det sista inlägget. Inom kort kommer ett script läggas in som rättar till detta. Uppfattade jag frågan rätt? Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius webmaster - www.stossan.com |