Någon som tittar på det? (: Hugh Laurie är så damned skön i rollen som House. Tänk om man skulle ha en sån läkare o: Dr Wilson är snygg 0:] __________________________
Bitch, shut the fuck up and go make me a sandwich.
[Inlägget redigerades av Miss_Archive 2007-05-18 15:29:16]
Tycker personligen det är pinsamt dåligt. Sett det två gånger och avsnitten var väl i stort sett identiska. Inget jag ser igen. __________________________
Jag följde detta i våras men efter ett par avsnitt kan man lista ut huret går. 98% av patienterna överlever ju. [Inlägget redigerades av Ercy 2009-11-18 14:16:08]
Jag gillar House bättre än ER och scrubs och grays anatomy( hur stavas de??):O Han är bra, han är elak men ändå på något vis långt där nere bakom ytan en snäll person. Men jag brukar inte följa serien. __________________________
"Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood
Jag har slötittat på ett avsnitt House ungefär som godnattsaga innan jag somnar nästintill varje dag och nu är jag på säsong fem. Det som förvånat mig är att jag tycker att serien har blivit bättre och bättre för varje säsong som gått. Inte ofta man känner så med en såpass utdragen tv-serie tycker jag. Ser på imdb att det är en hel drös olika regissörer och författare bakom de olika avsnitten, det har säkert en del med detta att göra. De första säsongerna var just förutsägbara och krävde inte mycket av tittaren eftersom upplägget var så liknande i varje avsnitt, men jag tycker att den blivit mer och mer komplex och spännande för varje säsong och nu funderar jag på om jag kanske borde förära den en plats som eftermiddagsunderhållning istället.