Tipsade om Alone (Faet) för ett bra tag sen, men den har inte kommit upp än :/ __________________________ Besök gärna min blogg http://rysare.blogg.se där jag recenserar och bloggar om skräckfilmer. Hoppas vi syns där! |
Massa nya filmer som inte är tillagda, lite synd.. Jag brukar annars kolla upp nya filmer, läsa om de och se om det är nåt jag vill se, men finns en del som saknas.. Plus nyare filmer jag sett som ej är tillagda också förstås. Kom igen nu Kristoffer o co! |
Håller med Shining_pearl_ men jag kan förstå att livet är viktigare men jag kan annars offra en timme om dagen på den här hemsidan. Beror lite på vad man prioriterar så klart __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Tycker att det är dags att det börjar hända lite saker här på sidan, de borde ta tag om filmtipsen.. |
men det verkar som palmen skiter i och svara när det gäller försenade filmtips |
kanske sant... men det kan väl inte ta sån tid att bekräfta och godkänna? eller?... jag ställer upp som frivillig om så är fallet... __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
han är väl lat som baggen kristoffer.Rest in peace på fp |
Fan vilket grin det är om filmtipsen. Dem kommer när dem kommer, att få liv i forumet är prioritet nummer 1 i mina ögon! Varför känner ni att filmtipsen måste bli godkända så snabbt? __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Problemet är ju dawe att utan några filmer i databasen så förser ju inte sidan möjligheten att recensera film. Som vi faktiskt registrerat oss för att göra. Jag har alltid tyckt det varit som ett dubbelt nöje att få se en film och sedan logga in på filmpunkten för att se vad den fått för betyg innan av andra och sedan också få sätta ett eget betyg. Jag har nu betygsatt 700 filmer och det är alltid lite extra roligt när jag kommer upp i något jubileums tal över ett visst antal filmer jag sett.. Vad som händer nu är att de båda som sköter sidan helt har övergett den. Visst kan livet vara viktigare. Men nog fan är det jävligt dåligt att bara strunta i oss medlemmar som kommer hit (finns ju fortfarande folk som registrerar sig här) och låta sidan vittra bort när många medlemmar erbjudit sig att hjälpa till. Visst är forumet ett trevligt ställe att hänga på och diskutera, men jag vill kunna recensera film och finns det inga filmer att recensera så kommer jag inte återvända. Och då försvinner ju min egna databas över filmer jag sett över åren.. Vore synd om detta hände, men nu verkar det som att det är det som Wildpalm och Kristoffer låtit det bli till. För att återgå lite till det där med att livet kan vara viktigare så är detta ändå ett ansvar de tagit på sig. Skulle dock Kristoffer komma med ett officiellt meddelande och säga att han inte orkade längre och att Filmpunkten inte längre är något han vill fortsätta jobba med så skulle jag förstå det. Men det är knäpptyst, ingen säger något. Istället dör sidan sakta, folk registrerar sig fortfarande men kommer snart finna att sidan inte längre är aktiv. Det här är i så fall slutet, och det är förbannat dåligt gjort. Tråkigt också. Edit: Varför åkte dom till Guldbagge galan och försedde oss med jättebra intervjuer och reportage när de ändå låtit Filmpunkten vittra till det här? Varför har det hela tiden pratats om förändring när inget hänt? Varför har inte vi trogna medlemmar fått chansen att hjälpa till när vi bönat och bett om det? End of rant. Filmpunkten är den absolut bästa film communityn jag hängt på, det är också därför jag är så mån om att det inte tar slut här, och också därför jag blir lite förbannad Edit2: Och freddy, att kalla baggen lat tycker jag är oerhört fräckt. Han är ju i samma position som oss där han inte kan påverka mer än vad vi kan. Det är ju inte han som på något sätt äger eller driver den här sajten. Han ställde upp frivilligt och har skött sin del bra, att han loggar in mindre är väl isf av samma anledning som vi gör det? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. [Inlägget redigerades av S16F 2010-05-22 02:32:34] [Inlägget redigerades av S16F 2010-05-22 02:37:13] [Inlägget redigerades av S16F 2010-05-22 02:45:50] |
okej det va lite väl överdrivet men ja är trött på att sidan dör.ja vill inte att den dör |
Väl skrivet, S16F. |
Men det mest komiska är att efter 149 inlägg och 3 och halv år senare så är det fortfarande trögt me filmipsen |
Precis som Toxic sa: Väl skrivet. Jag är övertygad! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Problemet ligger väl egentligen ( när det gäller filmtipsen ) i att dem inte tar in fler frivilliga personer som godkänner tipsen. Förstår inte hur dem tänkt att ta hand om hela sajten om den ( högst orimligt men ändå ) växte sig stor, då lär filmtipsen storma in och och dem kommer inte ha en chans att hinna godkänna allt. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
S16F: Du har helt rätt i allt du skriver. Till alla: Jag ber om ursäkt för hur sidan hanteras av oss. Riktigt uselt. Men filmtipsen och biolistan är mitt ansvar och jag tar på mig detta fullständigt. Jag kan inte idag svara för hur framtiden kommer se ut för Filmpunkten. Men självklart skulle jag ha svårt att släppa denna gedigna filmbas. Det är ju dock inte min sida utan Kristoffers. Jag hoppas finna en lösning snart. Både för min och för alla er andras skull. Mvh Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Nu är alla filmtips godkända. En del finjustering kommer i efterhand. Mvh Palmen |
det va på tiden |
Härliga nyheter, Keep the good work up! __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Tack och Men återigen så har vi nu kommit till den här punkten då någon "gnällt lite extra" och en temporär lösning kommer. Vi kommer att sitta i samma position om några veckor igen, jag skulle gärna vilja höra Kristoffers syn på det hela. Du ska ha en eloge för det arbete du gör Wildpalm och det är sant att du inte driver sidan. Men tyvärr så kommer inte "vi får hoppas på en förbättring" funka i längden, den fungerar som sagt temporärt Om du tror att Kristoffer faktiskt gett upp så säg det __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Och nu var biolistan i stort sett uppdaterad året ut. Men lite tillkommande finjustering. |
nice! |
Soft! __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Undrar vad som händer med filmpunkten... är det punkt slut eller? __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" [Inlägget redigerades av Hook 2010-07-18 11:28:25] |
Hook: varför skulle det vara det? Jag hoppas inte det är så.. |
Lite uttjatat det där väl Hook? Filmpunkten kommer förhoppningsvis inte dö, han/hon har bara fått ett ordentligt slag mot huvudet och hamnat i koma. Filmpunkten vaknar kanske upp ur komat om nått år eller så, eller aldrig. Och då får vi nöja oss med den Filmpunkt vi alla älskar och utnyttjar, även om den sover och inte bryr sig ett dyft om vad vi gör med den Med rejäl otur så skriver Filmpunktens mamma och pappa under det avtal som skulle tillåta "läkarna" att stänga av de livsuppbehållande maskinerna. (Servern h3h3) Låt oss hoppas att det aldrig händer, för då skulle vi förlora alla de minnen och spår som vi lämnat hos denne Filmpunkt. Alla de gånger vi varit arga, ledsna eller besvikna på andra familjemedlemmar här. Eller de diskussioner vi haft. Allt skulle gå till spillo, och det skulle rent utsagt vara jävligt taskigt. Så låt oss hoppas att pappa Kristoffer tar fram sitt stetoskop och undersöker Filmpunkten lite närmare. Filmpunkten kanske bara behöver lite kärlek från sina föräldrar för att vakna. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Mycket bra skrivet S16F... |
Vem vet. Det händer alltid något per kvartal eller så... __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Try per år nuförtiden, Hook. Well written, S16F! F-n, fatta hur många timmars arbete som skulle gå förlorat om Kristoffer väl nån gång i framtiden beslutar sig för att stänga ner sajten från servern av olika skäl, kanske just ekonomiska! Hualiga, hemska tanke! Jag börjar känna att jag kräver lite svar på den PUNKTEN av honom. Så jag vet om det är nån idé alls att fortsätta engagera sig med recensioner och filmtips mm. - Hör/ser du detta, Kristoffer??? Du svarar ju inte ens längre på Facebook fastän du e aktiv där med andra människor än filmpunktsfolk, vilket tyvärr e nonchalant. Tänk på det! Försök ändra dej istället för att hela tiden be om ursäkt! Och gärna NU. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
F-n, fatta hur många timmars arbete som skulle gå förlorat om Kristoffer väl nån gång i framtiden beslutar sig för att stänga ner sajten från servern av olika skäl, kanske just ekonomiska! Hualiga, hemska tanke! Det där oroar mig också.. :/ __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Kollade just när Kristoffer senaste gången var inloggad. För nästan 2 månader sedan, den 5 juni!(?)!! __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Bra skrivet, 002mateke, jag håller med dig till punkt och prickar. Jo,jag såg att Kristoffer ej vart inloggad sen början på juni.. Vad händer egentligen? Vad händer med alla nya funktioner som utlovats för hundra år sen? Å,jag blir alldeles virrig. Om han ej vill hålla på med filmp längre kanske nån annan kan ta över? |
Flera har ju erbjudit sig att ta över eller i alla fall hjälpa till. Men kristoffer visar inget intresse i dessa frågor. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
God kväll kära Filmpunktare! Jag har inga ursäkter eller bortförklaringar. Filmtipsen kommer bli godkända snart. Kristoffer och jag har mycket i livet och Filmpunkten är och har alltid varit en hobby för oss båda. Förstår att alla är besvikna men samtidigt är ju sidan i gång och allt funkar. Men visst är det tråkigt med Kristoffers totala osynlighet. Jag kan inte prata för hans del. Hoppas precis som ni att han också säger något nån gång. Personligen accepterar jag att han inte har tid men jag har svårt för att han ALDRIG svarar på någon fråga i forumet. Att Filmpunkten läggs ner finns inte på kartan. Den må vara ouppdaterad då och då men den försvinner inte, var så säkra. Inte så länge Palmen finns här. Att ta in fler kockar kan vara ett alternativ. Vi får se. Mvh Markus Elfström redaktör Filmpunkten |
Yey, goda nyheter Palmen, tack så mycket __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Ok, d låter bra. Nu väntar vi bara på svar från K också. ... __________________________ Handboll & film e bäst! |
"Att Filmpunkten läggs ner finns inte på kartan." - Bästa man hört på länge. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
Mmm, d låter smaskens, men jag vill höra Kristoffers ord också. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
THIS IS BULLSHIT! __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
AAAAAH! Vad händer? Oj just ja ingenting! __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |
Filmpunkten är i princip dött och har varit det de senaste två åren. |