JA då skapar jag en tråd för det då så slipper man gnälla om det i den andra forumet. Som jag skrev där var min senast köpta tv-serie Mord i Sinnet första skivan. Följde med en tv-tidnin man köpte. |
Fick nyligen hem Scrubs säsong 4... o bestälde i helgen Simpsons säsong 7 så den bör komma hem i morgon __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Band of Brothers Intressant? __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Ganska meningslös tråd om jag ska vara ärlig. CSI-boxen... __________________________ // |
Little Brittain säsong 1 & 2. Jag garvar fortfarande ihjäl mig. |
De är väl ingen störe skillnad på den här tråden och senaste filmen ni köpt lr??? __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Tänkte faktiskt bara på och skilja på film och tv-serier. Men ni gör som vill... |
Det är fortfarande kul att svara på trådar och gnälla på dem samtidigt __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
hmm, det senaste jag fick var nog Pistvakt säsongerna. Jag köper nog bara tv-serier om det har med humor att göra, har även Nilecity __________________________ "Never let her out of your sight Never let your guard down Never fall in love" |
Idag köpte jag en tv tidning så köpte jag tv-serien mordet i sinnet disk 2 som följde med där. |
Antecknar... __________________________ // |
Fick OC-boxen säsong 3 i julklapp. Väntar på att Veronica Mars på region 2 kommer snart! __________________________ Ryan: Sometimes I think you talk just to make sound. Seth: Sometimes I do. |
Jag har sesångerna 1-35 på HEM TILL GHÅRDEN |
morden i midsomer, om det nu räknas som en serie... och jag höll på att glömma: ALBERT OCH HERBERT! självklart! __________________________ "hur fan kan man veta när jesus föddes?" jaaadu, saina... [Inlägget redigerades av rivulet 2007-01-20 18:14:17] |
Klart det räknas som serie. Tjena. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head" - Max Payne |
heheheh ursäkta då! men nu har jag en ny, detective morse asgrym är han ju! __________________________ "Glömska, glömska av stora synder och stor sorg, det ger bara havet - och absint" Strindberg var inte så dum ändå... |
Jag har nu köpt disk 3 av mord i sinnet säsong 1. |
Hela filmpunkten jublar __________________________ // |
The simpsons säson 1. __________________________ My name is tony montana |
Varför köpa serier? Det ända som jag tycker är bra med det är att man kan se dom när man vill istället för just en dag i veckan som om man följer dom.Men jag föredrar nog hellre att följa avsnitten istället för att slösa upp 200-300 kr på att köpa en liten box med alla avsnitt för sesongen.Dom pengarna lägger man hellre på riktig film! __________________________ Say hello to my little friend! |
dawe100:till stor del rätt men en serie kan man inte tröttna på. __________________________ My name is tony montana |
Jag köpte nyligen Shogun och är halvvägs igenom. Inte fan kan jag se den på TV:n, dawe100? __________________________ "Gamera is heading this way with a spaceship in his mouth!" |
The Simpsons säsong 8, ett avsnitt kvar. |
Om jag nu nån gång köper en serie så det ända jag skulle kunna tänka mig att köpa är nog Simpsons.Nån utav dom olika sesongerna. __________________________ Are you a mexican or a mexicant? I´m a mexican! Once upon a time in Mexico [Inlägget redigerades av dawe100 2007-02-01 18:56:40] |
Simpsons är ju bäst. __________________________ My name is tony montana |
Har aldrig köpt någon TV-serie i hela mitt liv och kommer nog aldrig göra det heller. __________________________ //* |
Band of Brothers och Taken.Åtminstone så har jag för mig att Taken gick på någon kanal för en tid sedan!?. __________________________ We are the Borg.Resistance is futile.Join the collective. |
Veckan innan påsk så ramla en säsong av Deep Space Nine [startrek] och en säsong av family guy ner i min brevlåda. Lovely! |
Ja köpte första säsongen av cityakuten för ett par månader sen.. tröttna aldrig på den!!! __________________________ //Madeleine |
Hem till byn, säsong fyra. |
Simpsons säsong 8, men måste ha tag i säsong 9. __________________________ Borr |
Carnival, riktigt bra serie faktiskt, är dock inte säker på om den gått här i sverige, eller så har jag bara missat! nån som vet? __________________________ /Linn [Inlägget redigerades av bob__ 2007-06-25 17:31:57] |
Veronica Mars s. 1-2 __________________________ If you are a bird, I'm a bird! - The notebook |
bob_ Carnivale gick på tv 1000 eller canal+ för ca 4-5 år sen. en serie jag tyckte var väldigt bra, men som jag tyvärr inte kunde se klart eftersom vi flyttade o tog inte med oss betalkanalerna. Nästan lite twin peaks över den. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Håller m nån som sa att den är ganska meningslös denna tråd såsom den är utmformad (hur många gånger måste vi tjata om att man skriver i frågan att man motiverar varför man skriver/tycker som man gör?). - teddybjorn_tjej, tänk dej för nästa gång e du snäll! Motivering, tack!! Å andra sidan förstår jag inte varför FP:s smarta (?) medlemmar inte fyuller i detta själva!?! SVAR: Twin Peaks, säsong 2, del 2 Varför? Enkelt i detta fall då det är världens hittills bästa TV-serie någonsin av David Lynch. Unikitet röjer fett. Spänning likaså. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Skaffade nyligen säsong 1 av 24. Så himla bra serie alltså. Bästa serien med bästa hjälte, Jack Bauer. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
Hittade en jättevacker box med första säsongen av Saturday Night Live på en postorderfirma på nätet. Jättestor, med bok, med bilder och ingen textning. (Bättre så. Här hittar man ju så att säga en nystart till vad som komma skall under komedi framöver och fram till idag. Här hittar man Chevy Chase, John Belushi, Dan Aykroyd, Jane Curtin, Garrett Morris, Larraine Newman och Gilda Radner i tidiga och ibland oputsade roller. Kul är att det blir bättre och bättre, man kan påstå att efter jul/nyår/chanukka uppehållet drar det igång på allvar i Januari 1976. Den är dyr denna, men det är det värt! "Good evening! I'm Chevy Chase, and you're not..." __________________________ "Goodnight and have a pleasant tomorrow..." |
Simpsons säsong 9 och längtar tills tionde. Så fort jag får pengar blir det till att köpa smalville boxar. [Inlägget redigerades av F_uckFace 2007-08-27 22:58:26] |
Köpte ganska nyligen CSI (Las Vegas) Säsong 1. Har sett färdigt den. Har skaffat säsong 2 nu. Riktigt bra serie säger jag bara. |
Alltid gillat CSI, vill också ha box, men ganska dyrt. Senaste var "24" säsong 1. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: MILK |