25th Hour, Lawrence of Arabia, Ali och Open Range är knappast skräp. |
Jag brukar köpa på: www.ginza.se www.homeenter.com www.cdon.se Och speciall erbjudande i mataffärer..=) |
Jag har varit till stan ikväll, kom riktigt nyligen hem. Köpte nyaste Star Trek-filmen där. Jag var också och hyrde en Clintan-klassiker på samma gång, För en handfull dollar. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Pans Labyrint inköptes på DVD häromdagen och rekommenderas varmt för alla som inte har sett. den. Den är både vacker och riktigt ruggig. |
köpte i freadags: the game jakten på röd oktober. tropa de elite attentatet mot richard nixon och nyss köpte ja chronicles of riddick får hoppas att den e lika bra som pitch black __________________________ i am dead and you are stupid |
Ong-Bak - Muay Thai Warrior Edward Scissorhands never back down tjuren från bronx. påtaglig fara sum of all fears patrioter fargo edison bobby blast the corruptor för endast 400kr ungefär __________________________ i am dead and you are stupid [Inlägget redigerades av freddyvonmetal 2009-11-28 13:12:11] |
nice köppte lite filmer förra veckan...typ tio st tex några gamla james bond för 89 kr styck fett billigt |
Harry Potter och halvblodsprinsen Spirited away senaste köpta filmer |
Transformers 2 (Mediamarkt) Gladiator (Steelbook) 3-Disc (Kvarnvideo) 149:- __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Har inte köpt filmer på bra jäkla länge. Inte sett heller. |
Men han har det... http://www.youtube.com/watch?v=3OeznAXeFRs&feature=channel __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-29 01:53:16] |
Snubben är verkligen tjock. |
deathrace(2008) bad boys(1983) changeling punisher: war zone trick r treat män som hatar kvinnor wanted eagle eye friday the 13th(2009) JCVD för 300 kr ungefär __________________________ i am dead and you are stupid |
Mycket av det där var crap. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
okej det va ju tråkigt för dej __________________________ i am dead and you are stupid |
bullet in the head. elefantmanne white man cant jump. flag of our fathers Letters From Iwo Jima Into the wild schindlers list för endast tre hundra kronor här me __________________________ i am dead and you are stupid |
Taxi 4 __________________________ Veni, Vidi, Vici - I came, I saw, I conquered |
Jag köpte bland andra Screamers och Bladerunner i bredbild |
fick elva filmer i juklapp idag.tidigt julklapp hehe inglourious basterds heat red dragon hannibal body of lies drag me to hell the lazarus project franklyn seven punds the wrestler the last house on the left(remaken) __________________________ i am dead and you are stupid |
Några bra filmer där, ser jag. Syftar då på Inglorious, Body of Lies och Seven Pounds. |
jo dem e bra __________________________ i am dead and you are stupid |
space cowboys springa lola den längsta dagen the mask. che-gerrilaledaren hoffa. little miss sunshine för ungefär 260 kr __________________________ vem har sagt att musik ska vara trevligt att lyssna på?! |
eftersom forumet har vart dött nu i ett dygn nu så passar ja på att skriva vilka filmer ja har handlat in i helgen silent night deadly night. battle of red cliff terminator salvation fighting. W. patrioten. my name is bruce. Johnny Mad dog korpal Mcb saknad allt för 300kr __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
The Happening 28 veckor senare Zombieland (blu-ray) För en ganska stor summa (299 __________________________ FTC (Film Training Company) Vittorio Storaro kommer till Göteborg och visar upp sin visning "Writing with light". Kika in på Röhsska. |
Fvm, vilken diskussion du satte igång.. __________________________ He used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams. |
bättre det än ditt larv som du brukar tråka me här på forumet __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Lyckades få tag på "Seven" på VHS för 15 kronor förra veckan. __________________________ www.flyred.se |
Neil Gaimans Coraline. Vilken liten pärla!!! |
I robot drakarna rike det våras för rymden 21 gram short cuts. dawn of the dead(orginalet) easten primises. wishmaster 3 farväl las vegas wild at heart mean creek saints and soldiers för 411 kr __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Apocalypse Now - Redux Long Kiss Goodnight Ghostbusters Ghostbusters 2 135:- __________________________ FTC (Film Training Company) |
Fvm, larv? Vad grundar du det på? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
va? __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Ja, du förstår väl svenska? Citerar vad du skrev " bättre det än ditt larv som du brukar tråka me här på forumet " Jag undrar, vad du G-R-U-N-D-A-R det på? __________________________ Livet är eländet som pågår mellan fyllorna. |
haha tack för dagens skratt dawe __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Sliding Doors Good Luck Chuck Lady Vangeance Plankan Badliv + Picnic Flood X-Men Origins: Wolverine Snurre Sprätt - samling Saw III Transformers Apornas planet - originalet så klart Max Payne & Hitman (dd) Karlsson på taket 12 Angry Men Guldkompassen Fargo Old Boy - hämnden The Mask Mumien - Drakkejsarens grav Första gången sen förra vårvintern jag köpte film pga. brist på stålar då jag är mellan två jobb. __________________________ Vill du se GRATIS film? Gör som 002 och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Detta kanske blir lite off topic, men hör ändå till tycker jag. Min fråga är hur ni förvarar era filmer. Själv skulle jag inte kunna köpa många alls eftersom jag har så lite plats hemma. Är det någon som vet någon extra bra förvaringsbox eller DVD-hylla av något slag. Man vill ju kunna unna sig en film då och då. __________________________ www.flyred.se |
ja har flera billys bokhyllor.mycket bra och tar lite plats __________________________ Evig minnes vi de tapre som levde under vår hordes hammer Evig er krigen mot de av lyset, til de moter dodens ansikt, dodens kulde Vinder av kulde skal komme for å fryse kristenmanns blod Vårt korstog har begynt og hvert skritt er en stake gjennom hvite Krists hjerte Vi brenner guds barn på bålet Vi brenner guds hus Tidens morke skal dekke for solen Lerleproten skal knuses Og hver torne i hans skalle, hver spiker i hans kropp gir liv til nye Sjeler fodt under dodens mektige trone |
Fyra inlägg borttagna. Håll er till ämnet och sluta förstör trådarna med onödiga personangrepp. (Inte riktat till dig, Borr). |
Jag har lådor och hyllor som man hänger på väggen. perfekt. __________________________ FTC (Film Training Company) |
Ok, jag ska nog kika runt lite på internet och se om jag kan hitta nåt på IKEA eller liknande. __________________________ www.flyred.se |