Hur mycket kommer ni att lägga ut på nyårsfyrverkerier i år? Gott nytt år! __________________________ Film är bäst när det är gratis! http://www.gratisbio.se/ |
300-500 spänn, kanske. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
ingenting. är en snål jävel, så låter andra köpa __________________________ vinternattsvixen |
Jag är också snål. Fatta hur mkt sprit man kan få för de pengarna. Fyrverkerier varar i minuter och är vackert. Fyllan varar längre och är oftast roligare, dock så får man också uppleva en mindre god tid efteråt. Men, det är ju nyår __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Ingenting Har bättre saker att lägga pengarna på! __________________________ |
Ska spara mina pengar i år. Vissa blir ju bjudna på både raketer o sprit. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Spenderar man vist på nyår så investerar man i både delarna. Det får kosta på, men det var trots allt jul nyligen. Hur ska ni fira in det nya året då? __________________________ cstroMANIA |
nyår = trollhättan, vänner och alkohol följt av finlandskryssning kommer börja det nya året pank precis som varje år ni andra? __________________________ vinternattsvixen |
Nyår! Skumpa, go mat o 25 grader varmt! Tjohooooo! Life is gooooooood __________________________ //Inzomnia They´re heee-eeere "poltergeist" |
Du måste inte förstöra stämningen med dina negativa inlägg Inzomnia. Jag vet inte, det ryktas om maskerad, vad tror du om det Toxic? Så du äntligen får leva upp till din titel, eller blir det en Devil Horse? __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Håller med, sprit för pengarna! __________________________ |
Maskerad!? Vart då? Jag bangar inte på att klä ut mig till Dexter.. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Det kanske blir hos Kricke, ska snacka med honom igen. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Snacka med honom. Baj the wej, så bangar jag nog på Dexter ändå. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Vad skulle det annars bli för kostym då? Det är roligare med något skumt bara, Dexter har vi ju redan sett. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Sjörövare? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
måste klä ut sej? (A) __________________________ vinternattsvixen |
50 spänn typ. __________________________ JA |
För att vara exakt har jag köpt för 112 spänn. __________________________ JA |
255 spänn blev det. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Robin handlade för 1500.... __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
Då får vi se på lite riktiga fyrverkerier och inte bara sånt småkrafs som jag har. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Hahah ja köpte inga raketer.. var på första parket och såg allting ändån. Hade nog minst 100 raketer smällande runt om. Tur är att man var försedd med öronproppar annars så hade man väl varit döv vid det här laget.. Hehe! __________________________ //Madeleine |