vad heter låten som spelas på axe click reklamen med en skådespelare som spelas av Ben Affleck. tack! __________________________ [Inlägget ändrat av BlackHawk 2006-12-27 09:48:01] |
Johnny Guitar Wilson - Gangster of Love __________________________ |
Vi borde göra reklam för "Baggens snabba låtsökare". __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |
tackar! __________________________ |
Får man fråga hur Baggen gör? __________________________ |
Jag använder den enkla magin från en site som kallas "Google". Man går in på www.google.se. I sökfältet där skriver man exempelvis "vad heter låten axe click reklamen" (utan citationstecken). Och voilà! Den första länken som trillar fram har svaret. Så här följer en enkel guide för att hitta artist och titel på reklamlåtar: 1. Gå in på Google. 2. Sök på "vad heter låten 'produkten som reklamen är för' reklamen" (ja, utan citationstecken även denna gång). 3. Någonstans bland de 10 första träffarna brukar svaret finnas. Smidigt? __________________________ [Inlägget ändrat av Goliatbagge 2006-12-28 13:01:11] |
ska ladda ner låten nu __________________________ MOHAHA |
DET ÄR OLAGLIGT SÅ DESÅ __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Jaså, så smidigt var det Det hade jag också kunnat hitta, men nog fasen hittar du svårare också. __________________________ |
Man kan ladda ner lagligt. Fördomar Toxic, aj aj aj. __________________________ Har du hört årets skämt? Trött jävla punk för morsan och syrran. |
Vem pröjsar för att ladda ned musik? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Lasse. __________________________ Gillar långa promenader i månsken och fläskiga kvinnor. |