Det måste vara Charles Chaplin filmerna från 1914. __________________________ |
Day Wolf, titta på länken så har du genast sett ännu äldre film __________________________ |
The Birds tror jag __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
Jag får väl svara, typ en massa filmer av Lumiere, train-robbery, alladin (pathé + en massa shit. Älsta svenska långfilmen är nog Dödskyssen (Sjöström) från 1916. Kommer inte på älsta utländska långfilmen, men ett exempel är Afgrunden från 1910. __________________________ Raff=P |
Det måste vara Night of the living dead från 1969.Har även sett lite ur Nosferatu från 1922 __________________________ |
åsa nisse från 50 talet. __________________________ JA |
Ja nu när man sett Frankenstein så är min äldsta film jag sett från 1910. __________________________ |
Le Voyage dans la lune, måste även vara min äldsta. Tycker den är riktigt imponerande, snyggt gjord. __________________________ cstroMANIA |
Den älsta filmen jag har set är dracula från 1931 __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Jag tror att den äldsta filmen jag sett är Borta med vinden 1939. __________________________ Har ni något ni vill göra. Något ni har drömt om hela erat liv? Gör det då innan det är försent. |