Någon som vet vad låten i SJ-reklamen heter? Det är den då tjejen åker med tåg och 2-3 killar vinkar iväg henne. __________________________ |
Låten är "Always on my mind" och det är en kvinnlig artist som sjunger. Någon som vet vem? __________________________ |
Är det Presleylåten?![]() __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
kan vara eva cassidy? __________________________ //Inzomnia Ulysses Everett McGill: Pete's cousin turned us in for the bounty. Pete: The hell you say! Wash is kin! Washington Hogwallop: Sorry, Pete, I know we're kin, but they got this depression on. I got to do for me and mine. Pete: I'm gonna kill you, Judas Iscariot Hogwallop! |
Pet Shop Boys version är bäst, är det inte dem som gjort originalet ? __________________________ |
Matte15, du kan väl nästa gissa dig till att Elvis gjorde den före Pet Shop Boys.. __________________________ |
Där blev det lite pinsamt. Aja, jag får ta och lyssna igenom elvis version då, så att jag lär min läxa. __________________________ |
Bra låt för övrigt.. __________________________ |
Elvis gjorde den bästa versionen av låten, dock inte orginalet. Det gjorde Brenda Lee. Elvis cover ett år senare gjorde låten populär.![]() __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Det är till Toxic man vänder sig när man vill veta hur saker egentligen ligger till.. __________________________ |
Ja men det är bara titta på hans bild för o se att han är hårdrocksfreak __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Eller jag tycker mig kunna se att han är det iaf![]() __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
oj vad alla kan då! ![]() __________________________ |