Hejsan! Någon som har några förslag på bra romantiska dramafilmer? Gärna något i stil med A Walk To Remember, men andra förslag går också bra Tack! __________________________ |
Då måste du se Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta. __________________________ |
Bra rekommendation Goliat! Jag rekommenderar också "Där havet slutar". "Så som i himmelen" och "Den bästa av mödrar". __________________________ |
Den såg jag faktiskt igår Goliat, väldigt bra film! (: Två av dina förslag har jag inte sett shining_pearl, ska ta och titta närmare på dessa. __________________________ |
New York Waiting - bästa romantiska komedin jag sett. __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |
Jaså du är ute efter sliskiga och överdrivna kärleksfilmer. Väldigt svårt att komma på fler än A walk to remember, The Notebook och Titanic faktiskt. Nåväl, det bästa tips jag har att komma med är nog Titanic. Haha nejmen, vem har inte sett den liksom Skulle inte vilja påstå att filmerna Shining nämnde överhuvud är särskilt romantiska av sig, men bra är de absolut. Se Lost in translation och New York waiting. Dramafilmer med en hel del komiska inslag, väldigt mysiga. Om det är tårarna i filmen du är ute efter bör du se t.ex Nyckeln till frihet, Där floden flyter fram, The Beautiful country, Legends of the fall samt Lasse Hallströms filmer. __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Garden State New York Waiting Lost In Translation Big Fish och Closer är mina rekommendationer, väldigt speciella rullar. __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |
Jo, nog är iallafall "Så som i himmelen" en romnatisk film. De andra kaske inte då, men jag tänkte mer "känslosamma".. __________________________ |
Jopp, som sagt skrev jag överhuvud, två stycken icke romantiska tar alltså ut den tredje. För att betraktas som överhuvud romantiska bör minst 2 av de 3 vara romantiska Matematiskt snille är vad jag är! __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Dem bästa romantiska dramerna jag sett är, Wody Allens Annie Hall och David Leans Kort möte. Dem jag kommer på spontant, är ingen fanatiker av genern i fråga. __________________________ cstroMANIA |
Tog fram lite filmer som jag ej tror att andra kommer att tipsa om, dessutom så är dem bra. Rocky : Finns en uppfattning hos obildade att det här ska vara en macho sport film. Men dramat är i centrum i den första filmen. Drömmarnas horisont: Två snyggingar som spelar mot varandra. Lite töntig och sliskig historia, men bra. The constant gardener: Två klass skådespelare undersöker medecin branchen i afrika, undra om dem blir kära i varandra. The english patient: Ralph Fiennes igen, han äger. En bra kärleks historia under andra världskriget i nordafrika. A life less ordinary: Romantisk komedi med Ewan mcgregor och Cameron diaz. Fenomen: Mystisk drama Med john travolta, det ingår romantik. Se även lasses filmer. __________________________ |