Funderar på att införskaffa några boxar med TV-serier jag inte har följt. Så nu vill jag höra vilka serier ni rekommenderar. De jag följer just nu är: *Desperate Housewives *Lost *Greys Anatomy Så dessa tre behöver jag inte ha.. Tips hitåt! __________________________ "Bitch, you don't have a future" |
Kolla in http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=16987&page=1
Där har du en hel del matnyttigt. __________________________ |
Rekommenderar Heroes - en amerikansk serie, suverän, som säkerligen kommer till Sverige inom en snar framtid. Den påminner lite X-Men och funkar precis som Lost, fast detta är då mer spännande för det händer mer grejer och mer intressanta grejer i varje avsnitt. I Lost förväntar man sig så mycket, men man får ändå vänta två avsnitt för att någon annans "berättelse" ska berättas först - jättebra serie trots detta. Annars finns det inte mycket vettigt på tv nuförtiden. En ny serie som heter Supernatural låter ju tilltalande, synd bara att man missat det. Den går just nu på ettan om jag minns rätt. __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |
Den bästa serien genom tiderna är fortfarande Arkiv X. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Den första säsongen av Arkiv X i alla fall! Kommer ihåg att jag tittade på det när jag bara var en liten knådd på sju, åtta år. Storasyrran fick förklara allt man inte fattade förstås. Jag tyckte det var så spännande att det var värt mardrömmarna efteråt __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Jag håller med när Det gäller Arkkiv X. Jag rekomenderar den jag med. __________________________ |
Arkiv X och Baywatch, nostalgi __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
My Name Is Earl rekommenderas starkt och That '70s Show! __________________________ - I have a dream.. - What? - To have a dream.. |
Den läskigaste filmen jag sett är fortfarande det där avsnittet från X-Files, har bara glömt vad det heter, i alla fall, det bästa avsnittet jag sett. Detour hette avsnittet om jag minns rätt. Någon som kommer ihåg? Typ 5-6 säsongen. __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-11-15 19:39:27] |
Vad handlade avsnittet om? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
ett måste är väl ändå "en cellsam historia" ! __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. [Inlägget ändrat av tjockjohan 2006-11-15 20:17:27] |
Mulder och Scully är på uppdrag på väg till ett ställa i amerikanska söderna, de tvingas stanna vid kanten av en enorm skog för någon slags "olycka" har inträffat. Ingen kan lista ut vad det är som orsakat det bestialiska mordet, så självklart, kopplas Mulder och Scully till fallet. Med ett forskningsteam söker de igenom skogen och de kan inte hitta ett spår efter mördaren, men det får vi... Det är något osynligt som smyger omkring i skogen och drar ner folk i marken, en osynlig människa. Detta må låta larvigt, men när jag såg det så där 10-11 år så blev jag livrädd, det blir jag fortfarande. Slutet är bland det bästa jag sett och det är riktigt skrämmande och bra. Säsong 5, disc 1. Kanske köpa __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |
En annan bra serie är Tintin. Blev sjukt rädd i det avsnittet då Tintin blir hypnotiserad av nån skum vilde i skogen. __________________________ |
jag kan rekommendera the simpsons, family guy, Seinfeld, Curb your enthusiasm, the office, faulty towers och sist men absolut inte minst little brittain. Alla mina favvo komediserier. Sen finns de ju svenska kriminalserier och serier som Raskens och filmen Utvandrarna o Nybyggarna på box. Mkt bra! __________________________ //Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen |
walker texas ranger.. Är ju ändå C.Norris Annars är MacGyver, Family guy och Miami Vice bra serier också. __________________________ |
- Band of brothers (om det klassas som det) - Twin Peaks - Family guy - South park - MacGyver - Rädningspatrulen __________________________ cstroMANIA [Inlägget ändrat av carlstrom 2006-11-16 10:42:00] [Inlägget ändrat av carlstrom 2006-12-05 21:00:33] |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-12-22 16:35:53] |
Lepre; ouh det avsnittet var riktigt bra. Minns dock inte det heller. Prison break är väldigt bra om man gillar knepig spänning. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Vad menar du Shadowfax, har du sett avsnittet eller inte? __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |
nip/tuck är en bra serie om sex och plastik kirurgi i miami __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Mycket sex dessutom. En av de bästa sexscenerna finns att hitta i Nip/Tuck. Kelly Carlson och Rhona Mitra i en härlig rykande sexscen, med Julian McMahon som helst suddas ut. __________________________ If You Want to be Understood...Listen - Babel, en fantastisk film. |
han är väl med i alla sex scener i den serie i princip...skulle inte tacka nej till hans jobb __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Lepre: Jag har sett alla avsnitt av Arkiv X, innan det blev dåligt. Minns det som du beskrev innan, men kommer inte ihåg vad det hette. Såg nu att du skrivit vilken säsong och disc det var på. Missade det. Det med. Vi dalkullor är lite förvirrade __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Hahaha, no problem. Men alltså, det avsnittet - just typiskt för Arkiv-x - är verkligen höjdpunkten i serien, jag gillade inte den säsongen när det mest handlade om Mulders försvinnande, och i med att han försvann så blev fallen mindre... mystiska, och intressanta. Visserligen tycker jag Robert Patrick var lysande som ersättare men det blev två Scully istället för en Scully och en Mulder. Scully är ju den som alltid är skeptisk inför de overkliga fallen och hon håller sig till logiken. Mulder tror på utomjordingar och vill till varje pris "veta sanningen", de båda gick liksom ihop trots deras skilda åsikter om saker och ting. Arkiv-x Ska handla om Aliens, bisarra mordfall som utförs av någon slags morbid varelse som oftast lever bland människorna i förklädnad eller på ett gömställe. Mystiken är det allra bästa i serien, vi får veta vad det handlar om ganska snabbt men ploten avslöjar mer än bara så. Varför fortsätter de inte med serien? Duchovny är väl fri från alkoholen välle? I och för sig har de avslutat serien men det är ju Arkiv X vi snackar om!!!!1111 __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |
jag håller inte men anspråkslös tintin ät inte gångon bra serie. Man kan få en fel bild av verkligheten om man kolla på tintin __________________________ |
Tintin är den bästa tecknade serien genom tiderna, helt utan tvekan. Konstnärligt berättande om viktiga och ( då ) aktuella händelser. "Fel bild av verkligheten"? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! [Inlägget ändrat av ToxicAvenger 2006-11-23 22:42:53] |
DUCKTALES och LÅNGBENS GALNA GÄNG __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Ducktales, Luftens hjältar, Räddningspatrullen och Darkwing Duck var höjdare. "Långbens galna gäng" sög. __________________________ |
Är du tillsammans med teddybjorn_tjej? __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Darkwing Duck var asskoj, men la dem inte ner den serien för att den typ var så "våldsam" ? Eller kommer jag ihåg fel. Det var ju under den tiden som alla fighting serier var populära, och då bestämde sig kanalerna för att sluta med sånt. __________________________ |
Jo det stämmer, Mattias. Samma sak hände ju Power Rangers, om ni kommer ihåg? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |