I vilken ordning går Beck filmerna med Gösta Ekman som Martin Beck?? Kollade ordningen här på filmpunkten och ja det kan inte stämma att ordningen är som nedan. Brandbilen Som Försvann Polis Polis Potatismos Roseanna Mannen På Balkongen Polismördaren Stockholm Marathon Hur jag nu kan veta det är att när jag såg dom så såg jag att i Roseanna så blev Beck presenterad för Gunvald Larsson för första gången och då måste ju Roseanna vara första filmen. Nu vill jag bara veta i vilken ordning dom andra går.. Finns det nån som vet så blir jag glad för svar.... MVH Heavykillen __________________________ |
Borttaget..... Vet faktiskt inte vilken ordning de kommer i, har inte sett filmerna. Enligt imdb så är Roseanna den andra beck filmen. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget ändrat av modv0074 2006-11-09 15:08:09] [Inlägget ändrat av modv0074 2006-11-09 15:09:23] |
1. Roseanna 2. Brandbilen som försvann 3. Polis, Polis, Potatismos 4. Mannen på balkongen 5. Polismördaren 6. Stockholm Marathon Filmerna är inte inspelade i denna ordning, men skall det gå ihop så bör man se dem i ovanstående ordning. __________________________ |
Tack för det Goliatbagge __________________________ |
Det var så lite så! __________________________ |
Modv källa på att imdb säger det? __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |