Forum » » Filmdiskussion » Som en Blog ungefär.   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Som en Blog ungefär. 2006-11-04 04:38:51
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
En grej jag kom att tänka på, som vi alla borde ta oss en funderare på...

Varför blir man så förbannat intresserad av film när man blir äldre - att man blir en riktig finsmakare, speciellt kär i en genre och att man börjar förstå tjusningen i det?

Visst är det en bra grej, som hobby, vilket ibland - för mig - kan kännas påfrestande: folk förväntar så mycket av en, de som inte är så intresserade av det tänker att: fråga honom. Till slut blir det för mycket, då ska man själv börja hålla på med film. En tonårsdröm som till en början ter sig vara simpel att genomföra, men som senare verkar helt omöjlig att klara av.

När man var ung så var inte film en big deal, en fredagskväll framför Indiana Jones var liksom ett andra val och då var det väldigt speciellt (som lördagsgodis ungefär). Ibland blir det för mycket, och då är det viktigt att man tänker till.

Och alltid är det så att folk tipsar om musik och andra tips, så varför inte:

Track and Train - Shout out louds - mys i vintermörkret
The Killers - Smile like you mean it - känner du av ångesten så passar detta mer än bra.
Cranberries - Linger - Funkar alltid när du känner dig nere.

Ta inte bilen till jobbet, förr eller senare så dyker snön och halkan upp igen, detta har jag fått uppleva och det är inte alls kul, såvida du inte jobbar inom service, då är det bara att chansa.

Don't fall asleep when you are at a Party.
[Inlägget ändrat av Lepre 2006-11-04 04:47:16]
  2006-11-04 09:40:41
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
fint skrivit Lepre
Först av allt vill jag säga....." när man var ung" kan man väl inte säga när man är 18?! Sj är jag stadiga 32, och inte ens jag säger " när jag var ung". ( fast jag kanske borde haha)

Anledningen till att man blir finsmakare när det gäller ens intressen är väl att man blir visare med tiden och kan fördjupa sig och vet precis vad man gillar. Vissa stannar vid att slappa framför indiana jones medans andra, som du, blir såpass intresserade att de blir "experter".
Sätt inte onödig press på dig själv utan var stolt över att folk blir impade och vill fråga.

//Inzomnia
kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen
  2006-11-04 16:25:26
KatrinaL
Registrerad: 2006-03-02
Man kan väll säga "när jag var ung" när som helst. Eller?

[Inlägget ändrat av KatrinaL 2006-11-04 16:26:25]
  2006-11-04 18:07:32
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Nej, att vara ung innebär att man är i början av sitt liv, kanske uppåt 30-35. Tills man skaffar barn (om man vill ha några) eller helt enkelt slutar leva krog- och snabbmatslivet. Man slutar studera och skaffar ett fast arbete.

Sedan blir man medelålders och börjar bekymra sig över sina första gråa hårstrån, man färgar desperat håret flera gånger i månaden för att det grå inte skall synas.

Efter att man fyllt 55 börjar man bli gammal, och när man går i pension, ja då ÄR man gammal.

Some say, they don't believe in heaven
  2006-11-04 19:53:26
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Okej... "När ni var barn" - så

Don't fall asleep when you are at a Party.
  2006-11-04 22:54:28

[Inlägget ändrat av Wookad 2006-11-04 22:57:21]
  2006-11-06 02:39:49
ToxicAvenger
Registrerad: 2006-02-14
Min mamma har fyra eller kanske fyra-fyra. yesbox

Krabbkalas, krabbkalas!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.