Jag skulle vilja ha några tips på lite sevärda asiatiska filmer. Allt utom skräck filmer funkar __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Hej Johan! Det finns massor av bra asiatiska filmer att välja bland. Crouching Tiger, Hidden Dragon och En Geishas Memoarer är bra tips sålänge. __________________________ //Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen |
tack så mycket __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
det e bara att spy upp mer asiatiska filmer som man kan se __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Nowhere to hide är snygg iallafall och Save the Green Planet är ett mirakel __________________________ Kalles |
"2046" Annorlunda film "Oldboy" Action och thriller __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |
BATTLE ROYALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________ |
Hero och flying daggers är bra om man gillar kampsporter. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Jag rekommenderar Ong-Bak - Bäst kampsortsfilmen ever. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Tae Guk Gi: The Brotherhood of War, Oldboy, Memories of Murder och Battle Royale. __________________________ |
Järn 3:an och Bad guy av Ki duk Kim __________________________ Ta livet av dig, gör jorden en tjänst, låt oss gå mot en grönare värld |
Studio Ghibli filmerna är ett måste om man ska in på asiatisk film. De gör en hel del vackra draman också. Som Ålen.. Ja, Ålen. Asiaterna alltså, inte bara Studio Ghibli. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-10-29 02:23:06] |
ARNOLD __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Finns så mycket, några regissörer du kan titta närmare på: Akira Kurosawa Hayao Miyazaki Kinji Fukasaku Chan-wook Park Takeshi Kitano Kenji Misumi Yimou Zhang Isao Takahata Finns mycket fler, men borde räcka ett tag. __________________________ cstroMANIA |
Nudlar, Ris, take-away thai... Soya. Saké. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Curry, kyckling, grodlår, couscous, mungbönor __________________________ Ta livet av dig, gör jorden en tjänst, låt oss gå mot en grönare värld |
Måste alla trådar balla ur? __________________________ cstroMANIA |
Okej, dumt av mig. Jag vet inte varför det blir så. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
tackar..inte asiatisk mat jag var ute efter...men det e ju gott så va fan.. __________________________ jag är inte så snygg, men jag luktar illa. |
Hero var ruggigt bra! __________________________ MK |
Sen har man ju Bruce Lee filmerna.. __________________________ Join the maggots |
Rus hour. __________________________ JA |