Vad heter den låten som spelas ungefär när det har gått 23 minuter. När dom sticker till klubben och negern börjar snacka me honom. Har hört den förut men kommer inte ihåg namnet. Tack __________________________ |
Lyssna igenom låtarna från soundtracket. Här har du en sida: http://www.amazon.com/40-Year-Old-Virgin-Various-Artists/dp/B000AARKI0 Du får bläddra ner en bit på sidan för att hitta låtarna. __________________________ |
kunde tyvär inte hitta den det var dom där 17 låtarna jag skulle lyssna på va? __________________________ |
Ja. Du kommer inte ihåg någon textrad från låten? __________________________ |
nej det är likson techno som spelas i klubben. Tror inte det räknas som soundtrack. __________________________ |
Jaha, okej, det gör det antagligen inte. Sorry, kan inte hjälpa till mer. __________________________ |
aja ok.. tack för hjälpen iaf. Någon som har filmen på datorn och orkar titta? tack __________________________ |
Jaha så det duger inte att ha den på DVD __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
jo det går ju också.. __________________________ |
Trist att man inte har den på DVD då __________________________ Öööööh...vahettere, skaru me upp på lite...vahettere...ööööh... Lite kryddigare korvar heter; Colbatz, Salcichia och Picaro. Jag upprepar; Colbatz, Salcichia och Picaro. |
ingen? __________________________ |