Är det någon som känner till någon bra film, förutom brokeback mountain, som handlar om homosexualitet? ![]() __________________________ |
Kissing Jessica Stein http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=5185 __________________________ |
Ofta tycker man om filmer där man kan identifiera sig själv __________________________ Ska vi ta en bira? |
"Birdcage", "Philadelphia" och en del av filmen "Timmarna".. __________________________ Kalles |
Fyra titlar kom jag på som jag sett där alla är bra, men på helt olika sätt: Ute eller inte, rolig komedi med Kevin Kline. The Deep End, mycket sevärt thriller/drama. Johns, rätt stark film om manlig prostitution Fucking Åmål, känner de flesta till. Sen kan ju faktiskt delar av mina favoritfilmer American Beauty och Mulholland Drive också passa in. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget ändrat av wildpalm 2006-10-18 20:44:22] |
Priest är ett mycket bra drama. __________________________ |
Det finns en film som heter The Bubble, som inte finns i registret. __________________________ Ska vi ta en bira? |
Lost and Delirious! __________________________ /Mikael |
Kanske " Boys dont Cry" http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=910 __________________________ M.C. Hammer learned the hard way that Chuck Norris can touch this. [Inlägget ändrat av Mattias15 2006-10-19 00:26:06] |