En Lasse Åberg alltså? __________________________ GNAGET MOT GULD |
Fast med större näsa.. __________________________ |
En sån där? :O __________________________ GNAGET MOT GULD |
Inte långt ifrån iallafall.. Plus ett dåligt försök till hockeyfrilla då han är skallig mitt på huvudet.. __________________________ |
Det låter som något från en skräckfilm kalles. Eller så är den negativa porträttbeskrivningen som den är möjligtvis kanske för att din lön inte är så skrytsam? __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Folk säger att jag är jävligt lik han som spelar Dexter i "Devil Horse from Hell". __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Tja, det kan kanske stämma, men vad vet nån av oss. "Vi har ju inte sett filmen!" Hur går det förresten? __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Är inte särskilt lik någon skådis enligt mig själv, kanske har lite John Travolta i mig. Säkert lite Gustaf Skarsgård och Craig Sheffer också. Det är något jag hört från andra, och det kan väl stämma... Tycker förövrigt att Mikael Persbrandt har vissa likheter med Magnus Hedman. Kanske främst ögonen! __________________________ GNAGET MOT GULD |
Nej wookad! inte Mikael Persbrant o Magnus Hedman.....Magnus Hedman e lik en same på ögonen och mikaels kan man ju drunkna i många ggr....suck! Själv vet jag inte om jag liknar ngn. Kristina Lugn kanske __________________________ //Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen |
Persbrandts roll i Beck är bra, i övrigt är det ju rätt larvigt att vara skådis. Eller iallafall om man strävar efter att bli karlakarl, som jag. Att sparka boll är bland det manligaste som finns. Så det så! __________________________ GNAGET MOT GULD |
Fotboll förknippas väl lite med homosexualitet? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Nej varför skulle det? __________________________ GNAGET MOT GULD |
Nej, Ishockey är däremot lite gay. 20 grabbar som åker runt i isbana och kramas med varandra, det handlar alltid om att det ena laget är gay och det andra straight. Gay laget försöker krama heterosarna men blir tacklade i gengäld. Det är så det går till, om jag nu inte missat något... __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
Japp så är det. I fotboll är man ju böghatare, när springer man runt och sparkar på ballen, oavsett hudfärg. Oftast är den dock en blandning av svart och vitt. __________________________ GNAGET MOT GULD |
Ja, bollens färger syftar på Ishockeyns svarta puck och den oftast vitgrumliga färgen på isen - Ganska solklart och övertygande om man tänker efter. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
All sport förutom bowling, dart och biljard är lite gay. (apropå vilken skådis jag är lik) __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
jag är lik kykno sjdngsjhdbg eller nått ^^; __________________________ Mein Herz Brennt |
och petra nemcova __________________________ Mein Herz Brennt |
JAA! OCK YEAH YEA __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Har fått höra att jag är lik Gwyneth Paltrow, men jag är mycket skeptisk... __________________________ "I don't shut up, I grow up. And when I see you, I throw up.." |